Kendte7. oktober 2022

Jimilian er blevet single: – Det var en fælles beslutning

Jimilian og kæresten er gået fra hinanden. Nu vil han fokusere på musikken
Jimilian er blevet single.
Jimilian er blevet single.
 Foto: Dan Mariegaard

Den danske hitmager Jimilian og kæresten er gået fra hinanden.

Det fortæller han til SE og HØR før det store fashionshow Charity Catwalk fredag aften.

Jimilian, der sidste år stod tilbage som vinder af Vild med Dans” sammen med Asta Björk Ivarsdottir, skal i aften både på scenen og optræde til Charity Catwalk og netop “Vild med Dans”.

– Helene og jeg er for noget tid siden gået fra hinanden. Vi gik fra hinanden med respekt, og hende og hendes familie vil altid have en særlig plads i mit hjerte, fortæller musikeren.

– Det er lift over et halvt år siden nu.

– Det var en fælles beslutning. Vi var enige om at gå hvert til sit. Vi har stor respekt for hinanden og vil altid have en plads i hinandens hjerter, uddyber Jimilian til SE og HØR.

Han fortæller, at han fokuserer på at lave musik efter bruddet og afviser, at han skal ud og have en ny kæreste lige med det samme.

– Det skal jeg ikke. Jeg vil bare fokusere på musikken lige nu. Der er ikke tid, siger han.

Jimilian skal i aften optræde til “Vild med Dans” med en helt ny sang, der endnu ikke er udgivet, mens hans tidligere dansepartner, Asta Björk, og Daniel Wagner Jørgensen skal få fødderne til at svinge til sangeren toner.

- Asta og jeg ser stadig hinanden og er rigtig gode venner. Og nu er jeg her jo igen for at betale tilbage for alt det, hun har gjort for mig. Hun har også været i studiet hos mig for at lave nummeret til i aften, fortæller Jimilian før starten på fredagens "Vild med Dans".

Sponsoreret indhold