Kendte3. februar 2023

Jim Lyngvilds mand indlagt: Har hikket i otte dage

Modeekspertens mand Morten er blevet ramt af en mystisk lidelse, der gør, at han han hikket i over en uge
Jim Lyngvild fortæller til SE og HØR, at hans mand Morten stadig døjer med sin hikke, som har varet i over en uge.
Jim Lyngvild fortæller til SE og HØR, at hans mand Morten stadig døjer med sin hikke, som har varet i over en uge.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Da Jim Lyngvild og hans mand Morten landede fra Indien, blev gemalen ramt af hikke, som han bare ikke kunne slippe af med.

Designeren fortæller til SE og HØR, at han og manden til at starte med prøvede de gængse remedier mod hikke som at drikke et glas vand, stå på hovedet og at få et chok, men lige lidt hjalp det.

Og da den enerverende hikke ikke var stoppet efter seks døgn, søgte parret medicinsk assistance.

Hverken vagtlægen eller egen læge, kunne finde ud af, hvad der var galt, og på ottendedagen med hikke blev Morten indlagt på Svendborg Sygehus.

– Det ser ud som om, han har en betændelsestilstand på hans spiserør, men man kan ikke finde ud af, hvad det er, og han hikker stadig, fortæller Lyngvild, der tilføjer:

– Det er ikke farligt, men det er ikke bare en lille hikke. Det er nogle angreb, hvor han næsten ikke kan trække vejret. Det hele blokerer i spiserøret, så han får nogle sekunder, hvor han ikke kan trække vejret, lyder det fra en alvorlig Jim Lyngvild.

Ros til sygehuset

På sin Facebook-profil har Lyngvild fortalt om han og mandens møde med sygehusvæsenet, og han er dybt imponeret.

– Vi læser jo, at det danske lægevæsen løber for stærkt, og det danske lægesystem er ikke godt. Vi har kun oplevet, at folk har været så søde, og så kærlige og så ordentlige. Fra læger til sygeplejersker til portører, lyder det taknemmeligt fra Jim Lyngvild til de ansatte på Svendborg Sygehus.

Men trods det positive møde med det danske sundhedsvæsen, hikker Morten stadig. Han får nu nogle piller, som forhåbentligt snart viser en effekt. Og om natten, må der også piller til at sikre nattesøvnen uden hikke:

– Han får en sovepille om natten, og så kan han faktisk sove igennem, men i det øjeblik han sætter benene ud af sengen, går det i gang igen, fortæller Lyngvild, der lover at give en update på sin mands helbred.

Sponsoreret indhold