Kendte14. juli 2023 (opd. 8. september 2023)

Jim Lyngvild køber drømmeslot: Finder kedelig overraskelse

Sammen med makkeren Trine Jepsen har Jim Lyngvild købt et 800 år gammelt slot. Nu har makkerparret dog gjort sig en kedelig nyhed omkring deres køb
Jim Lynvild, 44, og Trine Jepsen, 45, har købt et eventyrslot, som de vil lave til en turistattraktion. 
Jim Lynvild, 44, og Trine Jepsen, 45, har købt et eventyrslot, som de vil lave til en turistattraktion.
 Foto: Jim Lyngvild

SENESTE: Nu er købet droppet

Jim Lyngvild havde sammen med den tidligere Grand Prix-sangerinde Trine Jepsen den helt store pengepung frem, da de købte det næsten 800 år gamle Harridslevgaard Slot.

– Jeg kan næsten ikke være i mig selv over, hvor meget jeg glæder mig til at kysse det fantastiske drømmeslot til live igen efter næsten 800 år i glemslen, har Jim Lyngvild tidligere fortalt til SE og HØR om det vilde køb.

Men nu viser det sig, at købet måske ikke er helt så godt, som makkerparret kunne have håbet på.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

For efterfølgende har Jim Lyngvild opdaget, at det regner ned gennem taget.

Og selvom de to forretningspartnere godt er klar over, at det ikke er et nybyggeri, de har skrevet under på, så er de nu bekymrede for, at slottets tilstand er værre end først antaget.

- Det er meget slemt. Når det regner ind gennem et tag, så er det slemt - og man har ikke valgt at sætte spande op til at fange det. Så vi går jo lidt og tænker "hvad er det lige, vi har købt her?", siger Jim Lyngvild til mediet.

Ifølge Jim Lyngvild kommer regnen gennem taget og ned på gulvet flere steder i den store riddersal.

Kom med på Jims slot

Jim Lyngvild og Trine Jepsen har heldigvis stadig den mulighed at bakke ud af købet - men lige nu venter de på en undersøgelse fra den byggesagkyndige, skriver Fyns Stiftstidende.

Sælgerne af Harridslevgaard Slot, søstrene Gabriella og Francesca Schimko, er dog uforstående overfor Jim Lyngvilds udmeldning.

Til Fyns Stiftstidende erkender Francesca Schimko, at det godt kan regne ind, når der er kraftigt uvejr.

Hun mener dog ikke, at søskendeparret har solgt slottet på et uærligt grundlag - da det gamle slot åbenlyst trænger till en kærlig hånd.

SE og HØR har rakt ud til Jim Lyngvild for en uddybende kommentar. Han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at udtale sig yderligere om sagen.

Sponsoreret indhold