Kendte14. august 2023

Jim Lyngvild afslører: Bruger KASSEN hver eneste uge

Multikunstneren sparer ikke på pengene, når han smider varer op på kassebåndet i supermarkedet
Jim Lyngvild ankommer på den røde løber til uddeling af filmprisen Svend Prisen i Krøyers Have i Svendborg, onsdag den 31. august 2022.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)
Jim Lyngvild sparer ikke på noget, når det kommer til at købe ind i supermarkedet.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at Jim Lyngvild ikke har børn, men vurderet ud fra hans madforbrug hver eneste uge, så skulle man tro, at han havde et lille fodboldhold rendende rundt derhjemme.

Multikunstneren bruger i hvert fald KASSEN på fødevarer hver eneste uge.

Det afslører han selv i et interview med B.T.

Til aviser fortæller Jim Lyngvild således, at han bruger svimlende 10.000 kroner på at købe ind hver uge, hvilket betyder, at han altså smider 40.000 kroner om måneden på at fylde køleskabet op.

Et beløb, som den 44-årige designer, forfatter og iværksætter dog erkender kan virke "arrogant".

Han har dog en god forklaring på, hvorfor han bruger så voldsomt mange penge på mad hver eneste uge.

- Vi har rigtig mange gæster her på Ravnsborg, hvor Morten og jeg holder fællesspissning et par gange om ugen for vores venner og familie. Og det er bare blevet vanvittigt dyrt at leve, siger han.

Han pointerer videre, at hverken ham eller hans bedre halvdel, Morten, er gode til at planlægge, og at de derfor ikke gør sig i madplaner, som ellers ville kunne hjælpe dem med at spare lidt penge.

Jim Lyngvild fortæller som bonusinfo, at han som oftest handler i sin lokale Brugsen eller i Føtex - og mon ikke de to butikker er glade for at have ham som kunde med det forbrug, han har...

Sponsoreret indhold