Kendte24. august 2023

Jesy Nelson er single igen: Slår op med kæreste efter ni måneder

Sangerinden, der tidligere var medlem i bandet Little Mix, danner ikke længere par med Zion Foster
Jesy Nelson poses for photographers upon arrival at the Jingle Bell Ball, at the o2, in London Saturday, Dec. 11, 2021. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Jesy Nelson er single, efter at have slået op med sin kæreste gennem ni måneder.
 Foto: Joel C Ryan/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Jesy Nelson taler ud

Jesy Nelson ved, hvordan man forlader et forhold. Det viste hun tilbage i 2020, da hun chokerede alt og alle ved at melde sig ud af det britiske pigeband ”Little Mix”.

Nu har hun så gjort brug af de evner igen, for den 32-årige sangerinde er gået fra sin otte år yngre kæreste, Zion Foster.

Det skriver The Sun.

Kilder tæt på parret fortæller ifølge mediet, at parret for nylig var på en kærlighedsrejse til USA, men efter de kom, har Nelson gjort det færdigt.

– De havde en god rejse, men siden de kom hjem, har Jesy indset, at det er tid til at komme videre. Hun er et andet sted en Zion, siger en kilde.

Om bruddet er gået smertefrit, vides ikke, men 24-årige Zion Foster har valgt ikke at følge sin nu ekskæreste på Instagram og slettet alle billeder af de to sammen.

Jesy Nelson blev kendt i 2011, da hun vandt den britiske version af X Factor med gruppen Little Mix.

Ni år senere forlod hun bandet med begrundelsen, at det havde haft en negativ effekt på hendes mentale helbred.

I forbindelse med udgivelsen af hendes soloplade tidligere i år, indrømmede hun, at hun ikke havde haft kontakt til sine tidligere bandmedlemmer Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock i to år.

Jesy Nelson og Zion Foster fortalte offentlig om deres romance i december 2022. Dermed nåede parret at være sammen i omkring ni måneder.

Sponsoreret indhold