Kendte3. maj 2024

Jesper Vollmer bryder sammen i tårer: Her får han stort ønske opfyldt

Jesper Vollmer kunne ikke holde tårerne tilbage, da han for kort tid siden åbnede 50-års fødselsdagsgaven fra sin hustru Annette. Se den rørende video lige her
Jesper Vollmer kunne ikke holde tårerne tilbage, da han for kort tid siden åbnede 50-års fødselsdagsgaven fra sin hustru Annette.
Jesper Vollmer kunne ikke holde tårerne tilbage, da han for kort tid siden åbnede 50-års fødselsdagsgaven fra sin hustru Annette.
 Foto: Hanne Juul

I dag er en ganske særlig dag for tv-kok Jesper Vollmer.

For ikke nok med at han i dag runder et halvt århundrede, ja så blev dagen i dag også dagen, hvor han fik et ganske særligt ønske opfyldt.

Hans hustru gennem over 20 år, Annette Heick, har nemlig givet ham en helt særlig gave, som han har ønsket sig i 15 år.

– Nu græder jeg lidt, lyder det rørt fra fødselaren på instagram, da det går op for ham, at han har fået en lille hundehvalp i fødselsdagsgave.

Den lille hvalp er af racen Lagotto Romagnol, og Annette har allerede valgt, at husbondens nye bedste ven skal hedde Carla.

Jesper og Carla må dog vente lidt med at hilse på hinanden, for lille Carla er først klar til at flytte hjemmefra 25. maj.

Jesper har dog fået et billede af sin lille hundehvalp:

– Hun er brun og har en hvid pote og er hvid på brystet, fortæller Jesper Vollmer rørt i fødselsdagsvideoen, som Annette har delt.

Du kan se den rørende video lige her:

Sponsoreret indhold