Kendte 22. februar 2021

Jesper Buch deler opsigtsvækkende foto af sønnen: - Min dreng bliver mere og mere presset

Den 45-årige iværksætter kommer med et corona-opråb. Hans egen søn, Oscar, bliver mere og mere presset, fortæller han.
Foto: Dan Mariegaard

”Løvens Hule”-investor og forretningsmand Jesper Buch er bekrymret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Både for økonomi, virksomhedernes overlevelse, det hårdt prøvede erhvervsliv – og i sidste ende disses effekt på den danske velfærd.

Men der er også andre vigtige konsekvenser, som nedlukningen trækker efter sig, skriver han nu på Instagram til et billede af sønnen Oscar.

- Jeg er træt af at se alle vores børn uden social kontakt - min egen dreng på billedet blir mere og mere presset over manglende social kontakt og sport, skriver han i slutningen af sin tekst, hvor han også understreger, at han ser sig selv som en af dem, der er hårdest ramt.

­- Jeg kan personligt, læne mig tilbage og holde min kæft - for jeg er ikke lige så hårdt ramt som den selvstændige frisør, tøjbutikken ovre i Frederiksberg centret og Domdals Bodega lidt nede ad gaden her hvor jeg bor, skriver han, før han tilføjer:

- Men helt ærligt - jeg synes det er SÅ synd at se så mange tusinde familier, som er presset ud mod afgrunden.

Ingen gang på jord

Statsminister Mette Frederiksen fortalte i forrige uge, at danskere muligvis skal vænne sig til ugentlige tests, hvis landet i fremtiden skal genåbne.

Men det pitch køber iværksætteren Buch ikke.

- Er det ikke på tide at vi stadig bliver ved med at passe på hinanden men accepterer at sunde og raske danskere godt må blive syge inden slut juni (og efter) så vi kan bevare alle vores små selvstændige, så vores børn kan komme i skole og folk kan begynde at få "det sociale liv tilbage", spørger han, før han fortsætter:

- Også UDEN at skulle testes 2 gange om ugen til 6 mia. om mdr. Det har simpelthen ikke gang på jord.

Over 10.600 brugere har sendt likes afsted mod Jesper Buchs corona-opråb, og 481 har efterladt en kommentar.

Sponsoreret indhold