Kendte29. december 2023

Jesper Bæhrenz stopper på P4: Langer ud efter DR

Radioværten sender sit sidste program på P4
Martin Thorborg Bogreception og fest
Jesper Bæhrenz har arbejdet på DR ad flere omgange. For seks år siden vendte han tilbage til kanalen efter 16 års pause, men nu forlader han altså mediet igen.
 Foto: Mikael Rieck

Når vi inden længe skriver år 2024, vil Jesper Bæhrenz ikke længere befinde sig på DR.

Det afslører den 58-årige radiovært i et interview med HER & NU.

Ifølge Jesper Bæhrenz, der de seneste par år har sendt flere forskellige programmer på P4, har DR valgt at fordele pengeposen helt forkert, og derfor har han altså valgt at stoppe på kanalen.

– Det er korrekt, at DR og jeg ikke kunne nå til enighed om sommer-programmet 'Take Off' og fredagsudsendelsen 'Jespers Pop Show' for 2024. DR’s tilbud indebar, for andet år i træk, en massiv nedsættelse af vores produktionsbudget, og det sagde jeg pænt nej tak til, fortæller han til mediet og fortsætter:

- Lidt satirisk sagt er det mit indtryk, at DR har valgt at bruge pengene på endnu en mellemleder uden radioerfaring og derfor ikke har råd til at lave den slags landsdækkende radio, med livemusik og besøg rundt om i hele Danmark, som jeg mener, at DR skylder lytterne, når man årligt modtager i retning af 3,5 milliarder kroner, siger han til mediet.

Jesper Bæhrenz har blandt andet været vært på programmerne "Take Off" og "Jespers Pop Show". Det vides ikke, hvad radioværten har i sinde at give sig i kast med i det kommende år.

Sponsoreret indhold