Kendte1. september 2021

Jes Dorph-Petersen langer ud efter TV 2: De presser folk til ikke at støtte mig

Tv-værten går til angreb på sin gamle arbejdsgiver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere TV 2-vært Niels Brinch blandede sig mandag i debatten om, hvorvidt tv-stationens fyringer af Jes Dorph-Petersen og Jens Gaardboe var fair.

- Det var derfor et chok, at de begge med få ugers varsel røg ud af TV 2. Begrundelserne var endnu mere chokerende. At fordi de begge angiveligt for omkring 20 år siden havde haft et kortvarigt forhold til en kvindelig journalist-praktikant på TV 2. Dertil nogle få, andre klager, skrev den tidligere TV 2-profil i et opslag på Facebook.

I kølvandet på sin tidligere kollegas kommentarer, er Jes Dorph-Petersen nu ude med skarp kritik af TV 2.

Det skriver BT.

Jes Dorph glæder sig over støtten fra Niels Brinch, men udtrykker sin skuffelse over, at der ikke er flere tidligere kollegaer, der har hans ryg.

Ifølge tv-personligheden skyldes den manglende opbakning ikke mindst, at TV 2 har givet de ansatte mundkurv på, hvis de skulle have i sinde at udtrykke deres støtte.

- Jeg har oplevet mange, som støtter mig internt, men som siger, at de ikke tør gøre det offentligt, fordi de frygter for deres karrierer, og som føler sig presset af TV 2 til ikke at støtte mig, siger Jes Dorph-Petersen til BT.

Tv-værtens kommentarer kommer kort inden, at en ny dokumentar om arbejdsmiljøet på TV 2 rammer Discovery.

Jes Dorph afviser dog overfor BT, at timingen af angrebet mod TV 2 har noget med det at gøre.

Sponsoreret indhold