Kendte3. januar 2024

Jeremy Renner var døden nær: Særligt én ting hjalp ham ovenpå

Datteren Ava har haft en afgørende betydning for den 52-årige Avengers-stjernes bedring
Jeremy Renner var indlagt med utallige brækkede knogler efter ulykken – ligesom hans ene øje skulle sættes tilbage på plads
Jeremy Renner var indlagt med utallige brækkede knogler efter ulykken – ligesom hans ene øje skulle sættes tilbage på plads
 Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Tæt på at dø: Nu er Jeremy Renner tilbage foran kameraet

En skræmmende ulykke, hvor skuespiller Jeremy Renner blev kørt over af sin egen sneplov, er årsag til, at han i et år har kæmpet for at komme på højkant.

Ulykken efterlod hr. Renner i kritisk tilstand og sendte ham efterfølgende igennem flere operationer, efter han blev kørt ned af den seks tons tunge sneplov.

Men heldigvis er skuespilleren i dag så meget i bedring, at han inden længe atter kan vende tilbage foran kameraet – første rolle som Mike McLusky i kultserien "Mayor of Kingstown".

Særligt én ting har dog været særligt afgørende for Renners kamp det sidste år:

– Årsag nummer et for min bedring er hende, lyder begyndelsen af en tekst på Instagram, hvor Jeremy Renner desuden har delt et foto sammen med sin 10 år gamle datter Ava.

– Der er ganske enkelt ingen bedre motivation til at komme sig end at hele din familie og venner … Med taknemmelighed altid, tak til jer alle for jeres kærlighed og støtte det sidste år, lyder det videre.

Den frygtelige ulykke fandt sted sidste år i begyndelsen af januar, da Jeremy Renner havde fundet sneploven frem for at rydde sne væk rundt om et familiemedlems bil.

Den seks tons tunge maskine skulle angiveligt være begyndt at rulle af sig selv, efter skuespilleren var steget ud af den.

Og herefter forsøgte Renner panisk at komme tilbage i førersædet for at stoppe sneploven, men endte i stedet med at blive kørt over.

Jeremy Jenner var efterfølgende i kritisk tilstand og mistede blandt andet en voldsom mængde blod og brækkede flere knogler.

Sponsoreret indhold