Kendte8. november 2023

Jeppe Søe giver netfisse til kæresten

Ejerskabet af det berømte domænenavn Netfisse.dk er gået videre til politikerens nye kæreste, Linda Charning
Jeppe Søes nye kæreste, Linda Charning, er den nye ejer over domænet netfisse.dk. Her ses parret ankomme til gudstjeneste i Christiansborg Slotskirke i oktober. 
Jeppe Søes nye kæreste, Linda Charning, er den nye ejer over domænet Netfisse.dk. Her ses parret ankomme til gudstjeneste i Christiansborg Slotskirke i oktober.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det kom med garanti bag på flere, da Ekstra Bladet under valgkampen sidste år skrev om de mange seksuelle domæner, som ledte ind til politiker hos Moderaterne Jeppe Søes personlige hjemmeside.

Blandt andet kunne man via Netfisse.dk, Cypersafter.dk og Sexfan.dk ende på politikerens hjemmeside.

Domænenavnene stod – og står stadig – registreret under virksomheden Thrane Media Aps, der havde Jeppe Søe som direktør i firmaet sammen med sin ekskone Pia Møller Søe indtil januar 2022.

Det ejerskab er imidlertid gået videre, for ifølge erhvervsregistreret BIQ er det nu Linda Charning, der står som ejer af 100 procent af virksomheden.

Linda Charning er Jeppe Søes nye kæreste, som han senest var til gallataffel med mandag på Christiansborg Slot.

Ejerskiftet slog igennem den 25. august.

Siden er nede

Det er dog ikke eneste ændring for Netfisse.dk. For skriver man de 11 tegn ind i sin browser, går vejen ikke længere ind på Jeppe Søes egen hjemmeside.

I stedet bliver man blot mødt af en besked om, at siden ikke fører til en egentlig hjemmeside lige nu.

Det samme er tilfældet med de andre domæner, som Ekstra Bladet sidste år skrev om.

Til gengæld leder flere mindre omtalte domæner, der også er ejet af Thrane Media Aps som bysladder.dk og dinkanal.dk, fortsat ind på Jeppe Søes hjemmeside.

Politikeren blev Moderaternes nye udenrigsordfører i august i forbindelse med, at Jon Stephensen meldte sig ud af partiet.

Jeppe Søe er i skrivende stund ikke vendt tilbage på SE og HØRs henvendelse vedrørende det nye ejerskab af Thrane Media Aps.

Sponsoreret indhold