Kendte25. januar 2021

Jens Rohde melder sig ud af Radikale Venstre

Det skriver han på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-728827_preview.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Folketingsmedlemmet Jens Rohde melder sig fra dags dato ud af partiet Radikale Venstre.

Det skriver han i et længere opslag på Facebook.

- Jeg har dags dato sendt meldt mig ud af Radikale Venstre, starter han sit opslag, hvor han understreger, at det ikke er på grund af enkeltsager, at han melder sig ud.

Jens Rohde har tidligere været medlem af partiet Venstre, hvor han meldte sig ud i 2015. Samme år blev han medlem af Radikale Venstre.

- Det er velkendt, at jeg i sin tid forlod Venstre, fordi udlændingestramninger og EU-skepsis blev et mål i sig selv, fordi Dansk Folkeparti blev definerende for partiet. Under Støjbergs regime forvekslede man efter min opfattelse mål og midler, skriver han.

Han meldte sig derfor glædeligt ind i Radikkale Venstre, hvor ham følte, han kunne befinde sig på midten af dansk politik.

- Den balance finder jeg ikke er til stede længere.

Ifølge Jens Rohde skriver blandt andet, at han savner balance i forhold til klimapolitikken, MeToo og udlændinge-debatten.

- Alt hvad Radikale Venstre står for på disse tre områder, er helt legitimt. Og det kan være lige så rigtigt og godt som andet og alt, hvad jeg måtte mene. Jeg har absolut ikke patent på sandheden. Men jeg kan ikke se mig selv i det. Og det ved mine kolleger godt, skriver han.

Jens Rohde melder ikke noget ud om, hvad fremtiden bringer ham nu.

Sponsoreret indhold