Kendte13. april 2020

Jennifer Lopez tilbage med ekskæresten: Mødes efter 20 år

Selvom vi alle er i coronakarantæne i øjeblikket, så fandt superstjernen Jennifer Lopez alligevel tid til at mødes med sin gamle flamme P. Diddy i den gode sags tjeneste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jlo_og_p_diddy.jpg
 Foto: MEGA

Det er snart 20 år siden, stjernemusiker Jennifer Lopez, 50 og rapperen P. Diddy, 50 valgte at gå fra hinanden efter at have dannet par i to år.

Men nu har de to fundet sammen igen, da rapperen valgte at lave en virtuel dansekonkurrence på Instagram for at samle penge ind til de ramte under coronakrisen.

Ikke mindre end 3.4 millioner dollars lykkedes det rapperen at få samlet ind. Det svarer til cirka 23 millioner danske kroner.

Måske det var fordi, rapperens fans fik liidt mere at se end bare ham.

Han sørgede nemlig for at Jennifer Lopez og hendes forlovede, Alex Rodriguez dukkede op og deltog i dansekonkurrencen.

https://imgix.seoghoer.dk/mega208514_006.jpg
 Foto: MEGA

Trods alderen, så er det ikke tydeligt at se, at sangeren og skuespilleren er 50 år gammel. Her ses hun med sin forlovede Alex Rodriguez. Foto: MEGA

Og det gik bestemt ikke stille for sig, skriver People, som også fangede et par øjebliksbilleder af seancen. For selvom det snart er 20 år siden Jennifer og Diddy gik hver til sit, ja så var gensynsglæden.

- Hej venner Jeg elsker jer. Jeg kan ikke vente med, at vi kan se hinanden igen. Må Gud velsigne jer, og jeg elsker jer bare, lyder det fra Diddy i storyen på Instagram.

Også Diddys børn nåede at hilse på superstjernen, inden de forlod dansekonkurrencen på det sociale medie.

Det er ikke første gang, P. Diddy afholder sin dansekonkurrence, og han har tidligere haft andre store stjerner som Justin Bieber, Snoop Dogg, DJ Khaled og Kelly Rowland med om bord.

Sponsoreret indhold