Kendte3. november 2022

Jennifer Lopez smider klunset: Se min kavalergang!

Den 53-årige multikunster Jennifer Lopez er bestemt ikke bleg for at vise sine velproportionerede former frem
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez smider gerne klunset for at gøre god reklame.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Det kommer nok næppe som en overraskelse, at sangerinden – der også gør sig som skuespillerinde – Jennifer Lopez, 53, gerne viser sig frem fra sine bedste sider på de sociale medier.

Senest smed hun faktisk alt tøjet i forbindelse med fejringen af sin fødselsdag tidligere på året. Mens hun også for to år siden lod sig posere nøgen for at promovere sin dengang nye single “In The Morning”.

Helt nøgen er hun dog ikke denne gang – men det gør nu ikke billedet, der er en reklame for lingeribrandet "Intimissimi”, mindre saftigt.

På billedet ses stjernen i første omgang benytte sig af kig-væk-finten, mens hun sidder med en blyant i hånden og en notesbog foran sig.

På de næste billeder har hun dog valgt at zoome lidt mere ind på detaljerne af den sorte bh - og ikke mindst kavalergangen - til stor glæde for hendes mange følgere.

Billederne, som hun også har valgt at dele i sin story på Instagram, har allerede fået mere end 1 million likes, mens flere kommenterer med forskellige slags hjerteemojis.

Det kan dog umiddelbart ikke ses, hvorvidt hendes ægtemand, skuespilleren Ben Affleck, også har kommenteret på de flotte billeder.

Jennifer Lopez og Ben Affleck
Ben Affleck og Jennifer Lopez fandt sammen igen for kun få år siden, efter de to brød deres forlovelse i starten af 00'erne.
 Foto: Imagespace/AP/Ritzau Scanpix

Men mon ikke han i hvert fald har gjort brug af muligheden for at komplimentere sin hustru ansigt til ansigt.

Parret blev gift – for anden gang – i slutningen af august i år, efter de kun en måned forinden lod sig vie ved et vaskeægte Las Vegas-bryllup.

Sponsoreret indhold