Kendte18. juli 2022

Jennifer Lopez og Ben Affleck efter Vegas-bryllup: Vil gøre det igen

Søndag kunne verdens nyhedsmedier berette, hvordan Ben Affleck og Jennifer Lopez var blevet gift, efter blot tre måneders forlovelse
Ben Affleck og Jennifer Lopez
Jennifer Lopez og Ben Affleck er allerede ved at planlægge deres næste bryllup.
 Foto: MEGA

Lykken vil virkelig ingen ende tage for stjerneparret Jennifer Lopez, 52, og Ben Affleck, 49, der efter 20 år endelig fandt sammen igen og tidligere i år blev forlovet på ny.

Lørdag kunne de nemlig ikke vente længere, og de to lod sig gifte på ægte Vegas-manér.

Det bekræftede sangerinden tidligere mandag, da hun, sammen med en række søde billeder, kunne dele et længere skriv om den romantiske ceremoni.

Men at lade sig gifte kort før midnat og efterfølgende få taget billeder i en lyserød Cadillac er alligevel ikke helt nok for parret.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/2022-07-18/2.jpg
 Foto: The JLo Newsletter

Nu lyder det nemlig, at Bennifer har planer om et større bryllup, hvor både familie og venner er inviteret.

Det skriver Daily Mail.

Til deres andet bryllup kan det derfor sagtens forventes, at sangerindens børn, tvillingerne Max og Emme, samt hendes mor og to søstre, vil være inviteret.

Mens det på Afflecks side højst sandsynligt vil være hans tre børn, Violet, Seraphina og Samuel samt hans bror og mor, der vil få en invitation.

Hvor det storslåede bryllup skal finde sted – og hvornår – det har parret dog endnu ikke løftet sløret for. Men ifølge en kilde tæt på det nygifte par, så er det ikke fordi, de planlægger at skulle på en bryllupsrejse efter ceremonien.

– Jennifer siger, at hver dag sammen med Ben føles som en bryllupsrejse, lyder det indledende fra insideren til det britiske medie.

– Lige siden de to fandt sammen igen, der har Jennifer haft det sådan. Hun ser bare frem til at kunne blive gammel med ham.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/2022-07-18/5.jpg
 Foto: The JLo Newsletter

Ifølge kilden var det også helt bevidst, at de to lod sig vie i Vegas.

Parret ønskede nemlig noget helt anderledes, end de oprindeligt havde planlagt, efter de lod sig forlove første gang for knap 20 år siden.

Ben Affleck og Jennifer Lopez mødte hinanden i 2001, mens de fandt sammen året efter. Samme år gik Affleck ned på ét knæ, men i 2004 valgte de to at bryde forlovelsen.

Sponsoreret indhold