Kendte4. januar 2022

Jennifer Lawrence om Jonah Hill: Han er umulig at arbejde sammen med

Alle er ifølge Jennifer Lawrence forfærdelige at arbejde sammen med. Både Dicaprio, Chalamet og Jonah Hill er en udfordring - især når det gælder om at holde masken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan godt være, at Jennifer Lawrence havde det svært med at filme med megastjernen Leonardo DiCaprio, men det var ikke den eneste udfordring, hun blev udsat for i forbindelse med optagelserne til Netflix-filmen "Don't Look Up".

Også skuespilleren Jonah Hill var ifølge den 31-årige Lawrence besværlig at samarbejde med.

Det fortæller hun i et interview med Vanity Fair.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jonah-hill-jlaw.png
 Foto: MEGA

Haha, skide sjovt... Jennifer Lawrence kæmpede dagligt med at holde masken, når Jonah Hill var med på optagelser. (Foto: MEGA)

Men det er trods alt ikke drama, der er årsagen til, at det var svært at spille over for den 38-årige Jonah Hill.

Lawrence forklarer nemlig, at det ofte var lysten til at knækkke sammen af grin, der gjorde det særligt svært for hende.

- Det var virkelig, virkelig svært at filme med Jonah og ikke bare ødelægge optagelse efter optagelse af grin, siger hun.

- Jeg mener, han bare en komikermester.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dlu_20201228_06975_r4a.jpg
 Foto: Netflix

Jonah Hill (tv.) og Meryl Streep (th.) med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i baggrunden i forbindelse med optagelserne til Netflix-filmen "Don't Look Up". Ifølge Lawrence var det ikke altid helt nemt at arbejde med det vilde stjernecast. (Foto: Netflix)

I forbindelse med optagelserne til "Don't Look Up", som også har Oscar-champen Meryl Streep på rollelisten, måtte de ansatte mere eller mindre dedikere en hel arbejdsdag til Jonah Hills udskejelser.

- En hel dag til ham, hvor han bare improviserede og sendte fornærmelser i min retning. Det var fantastisk. Jonah og Meryl var de eneste, der kunne lave den slags improvisation.

Også den unge "Dune"-stjerne Timothée Chalamet formåede i selskab med DiCaprio at gå Lawrence dybt på nerverne. Det har hun tidligere sagt i forbindelse med sit besøg i "The Late Show With Stephen Colbert".

- Det var den mest irriterende dag i mit liv, starter hun smilende, da værten Stephen Colbert spørger ind til en specifik scene i filmen ”Don’t Look Up”, hvor Lawrence sidder i en bil sammen med DiCaprio og Timothée Chalamet.

- De drog mig simpelthen bare til vanvid, lyder det fra den kommende førstegangsmor, der grinende husker tilbage på dagen.

"Don't Look Up" kan streames på Netflix.

Se traileren til filmen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold