Kendte24. oktober 2020

Jennifer Aniston sviner Kanye West

Hollywood-stjernen opfordrer amerikanerne til at stemme til det amerikanske præsidentvalg - og kommer i samme ombæring med en gevaldig stikpille til Kanye West
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tirsdag den 3. november går USA til stemmerurnerne for at afgøre, hvem nationens næste præsident skal være.

Og nu udnytter Jennifer Aniston sin enorme platform på Instagram, hvor hun har 35,7 mio. følgere, til at opfordre til at stemme - og hun deler også, hvor hun har sat sit kryds.

Artiklen fortsætter under billedet

Iført mundbind og solbriller står hun foran en stemmeurne, hvor hun er klar til at smide sin stemmeseddel ned i:

- Jeg stemte på Joe Biden og Kamala Harris. Jeg har stemt, og jeg gjorde det tidligere. Jeg stemte på dem, for lige nu er dette land mere delt end nogensinde, indleder hun i en længere tekst på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jennifer-kanye.jpg
 Foto: MEGA

Jennifer Aniston har ikke stor tiltro til Kanye Wests evner som præsident. Foto: MEGA

I teksten understreger hun, at emner som ligestilling mellem kønnene, racisme og LGBTQ+-rettigheder virkelig er på spil under dette præsidentvalg, og at landets kurs bliver afgjort af, hvem der sidder i Det hvide hus.

- Alt det her handler ikke om én kandidat eller et enkelt emne, det handler om dette lands fremtid og hele verden, konkluderer hun og afslutter med en gevaldig stikpille til Kanye West, der også er kandidat i præsidentvalget:

- P.S. - det er ikke sjovt at stemme på Kanye. Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal sige det. Vær søde at være ansvarlige.

Sponsoreret indhold