Kendte14. april 2023

Jennifer Aniston møder høj, høj mand og bliver dybt chokeret

Den amerikanske hollywoodstjerne Jennifer Aniston fik sig noget af et chok, da hun mødte en helt særlig underholdningsjournalist på den røde løber
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Jennifer Aniston og Adam Sandler er i fuld gang med at gøre reklame for deres nye film "Murder Mystery 2".
 Video: Netflix

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston i tøjhysteri på rød løber: - Jeg står ikke ved siden af ham!

Den 54-årige Jennifer Aniston og den 56-årige Adam Sandler har absolut fået lavet masser af rød løber-ballade den seneste tid.

Duoen har nemlig haft travlt med at gøre reklame for deres nyeste Netflix-flix "Murder Mystery 2", hvor Aniston blandt andet har gjort et stort nummer ud af Adam Sandlers tøjstil - eller mangel på samme.

Og måske netop fordi Aniston og Sandler for tiden er i mange filmentusiasters tanker, er et klip fra 2011 dukket op på Twitter.

Klippet er af "Myrder Mystery 2"-stjernerne til premiere på filmen "Just Go With It", hvor de to hollywoodstjerner løber ind i en journalist, som formår at skille sig ud fra mængden.

Wowza! Her får Aniston sig noget af en overraskelse.
Wowza! Her får Aniston sig noget af en overraskelse.
 Foto: YouTube

Der er tale om den australske underholdningsjournalist Brad Blanks, der af ret så flinke årsager har besluttet sig for at sætte sig på hug i forbindelse med sit interview med stjernerne.

Det har "Friends"-stjernen imidlertid noget svært ved at forstå - lige indtil manden rejser sig helt op.

Han skyder nemlig intet mindre end 196 cm i vejret, og det får i den grad Aniston til at måbe.

- Undskyld, jeg gjorde dig bange, Jen, siger Blanks i klippet, der naturligvis har fået diverse internetkrigere til at hylde journalistens selvironi.

- Jeg er en stor fyr. Jeg står i vejen for kameraerne, lyder forklaringen fra journalsten, som skræmmer Jennifer Aniston.
- Jeg er en stor fyr. Jeg står i vejen for kameraerne, lyder forklaringen fra journalsten, som skræmmer Jennifer Aniston.
 Foto: YouTube

Jennifer Aniston og Adam Sandler kan lige nu opleves i den nye komediefilm "Murder Mystery 2", som er en opfølger til filmen af samme navn fra 2019.

I den kommende "Murder Mystery 2" indtager Aniston og Sandler endnu en gang deres roller som et ægtepar, der fanges i en hæsblæsende mordsag, mens de bare forsøger at nyde en simpel ferie i Europa.

"Murder Mystery 2" har premiere på Netflix i dag.

Se Jennifer Anistons reaktion her:

Sponsoreret indhold