Kendte7. april 2020

Jennifer Aniston med vild overraskelse til corona-smittet sygeplejerske

Det var en glad, men dog corona-smittet sygeplejerske der fik sit livs oplevelse, da hende store idol Jennifer Aniston kom med noget af en overraskelse
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-03-30_kl._20.03.56.png
 (Foto: MEGA)

Den dødelige virus spreder sig med lynets hast i disse dage. Og den har allerede mere end 60.000 dødsfald på samvittigheden.

Og det er selvsagt ikke kun i Danmark, at virussen raser.

Den har blandt andet også sat sine spor hos tusindvis af amerikanere. En af de smittede er sygeplejerske Kimball Fairbank, som forleden gæstede ”Jimmy Kimmel Live” med komikeren af samme navn.

Samtidig var den 51-årige ”Venner”-stjerne Jennifer Aniston med live, og pludselig, og uden varsel, dukkede hun op på skærmen hos den smittede sygeplejerske:

- Wow, det er godt at møde dig, sagde den noget chokerede sygeplejerske fra Utah i USA, da hendes store idol dukkede op på Facetime.

- Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal fortælle, hvor taknemmelig jeg er for dig og alle andre, der sætter deres helbred på spil, forklarer Jennifer Aniston.

- Jeg vil gerne have, at du fortæller alle dine kollegaer, hvor meget vi værdsætter, det I gør, tilføjer hun.

Den corona-smittede sygeplejerske troede formegentligt, at hun blot skulle deltage i showet for at fortælle om sine oplevelser med den smitsomme virus, der for hende "føles som at blive ramt af en tog".

Men der kom pludselig flere overraskelser på bordet fra vært Jimmy Kimmel.

Ti alles store overraskelse fortalte han nemlig, at han ville sende både hende og alle kollegaerne fra hendes afdeling 10.000 dollars (cirka 70.000 danske kroner) hver som hjælp til at komme igennem corona-krisen.

Se hele klippet fra ”Jimmy Kimmel Live” her:

Sponsoreret indhold