Kendte2. juli 2020

Jennifer Aniston deler vandene med vigtigt budskab

Man skal huske at bære maske, lyder det fra Jennifer Aniston
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-03-30_kl._20.03.56.png
 (Foto: MEGA)

Der er lige nu stor uenighed i USA, om hvorvidt man skal bære maske eller ej.

Det sker i forbindelse med coronavirus, som i den grad har godt tag i landet - derfor er det også i mange butikker påkrævet, at man skal have maske på.

Flere kendte har meldt sig på banen, og nu kommer "Venner"-stjernen Jennifer Aniston også med en opfordring på Instagram.

"Jeg tror virkelig på, at folk inderst inde er gode, så jeg ved, at vi kan klare det her. Men der er alligevel så mange mennesker i vores land, der nægter at tage de nødvendige forholdsregler, så vi kan bringe kurven nedad og passe på hinanden," skriver 51-årige Aniston på Instagram.

opråb i supermarkeder

På det seneste er der dukket flere videoer op, hvor amerikanere nærmest kommer i håndgemæng med personalet i supermarkeder, fordi de nægter at tage maske på.

Der er sågar dukket falske "handicap kort" op, som hævder at fritage ejeren fra at skulle gå med maske. De kort har myndighederne dog fortalt er falske.

Det mener Jennifer Aniston er for dårligt.

"Hvis du bekymrer dig om menneskeliv, så vær sød og tage en forbandet maske på - og forsøg at få dem omkring dig til at gøre det samme," afslutter hun opslaget.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold