Kendte16. oktober 2023

Jencel har sat huset til salg: Her er forklaringen

Pelle Peter og Maria Jencel forlader Brønshøj efter mindre end to år. Nu fortæller Maria årsagen
Pelle Peter og Maria Jencel afslører grunden til, at de sælger huset efter kort tid. 
Pelle Peter og Maria Jencel afslører grunden til, at de sælger huset efter kort tid.
 Foto: Martin Høien

Forleden kunne SE og HØR fortælle, at Pelle Peter og Maria Jencel sælger deres drømmehjem i Brønshøj.

Den lille familie på fire har boet i huset i knap to år, og det vakte da også en del opsigt, at radioparret havde sat drømmehuset på markedet.

I en række stories på Instagram forklarer Maria Jencel nu, hvorfor hun og Pelle har truffet beslutningen og løfter samtidig sløret for deres fremtidsplaner.

- Vi har taget en megastor og svær beslutning, indleder ”112 for knuste hjerter”-værten og fortsætter:

- For to år siden flyttede vi ind i vores drømmehus. En kæmpe villa fuld af sjæl, skønhed og historie, med over 1000 kvadratmeter grund, æbletræer og planen om at skabe et eventyrligt barndomshjem for vores børn.

Det har familien nu gjort. Familien Jencel har holdt jul med nisser på loftet, de har plasket i badebassin i den enorme have hele sommeren, de har gynget, leget gemmeleg og plukket afgrøder fra haven.

Drømmen er med andre ord indfriet, og nu er det tid til at tage hul på et nyt kapitel, for parret har fået et tilbud, de ikke kunne afslå. At flytte ind ved siden af Maria forældre, Nastja Arcel og Mikael Fock.

- Og tanken om, at vi og børnene kan løbe op til dem på et minut, og vi kan være endnu mere sammen, slår alt andet.

- Jeg vil egentlig helst være sammen alle sammen hver eneste dag, hvis det stod til mig, tilføjer Maria, som også gerne vil være der for sine forældre, når de bliver gamle og har brug for omsorg og en hjælpende hånd i hverdagen.

I december 2021 betalte Jencel otte millioner kroner for den 180 kvadratmeter store villa. I dag kræver de 8.495.000 kroner for Brønshøj-boligen.

Sponsoreret indhold