Kendte21. oktober 2015

Vågnede op til ”skrækkeligt” syn: - Jeg var lige ved at skide i mine bukser

En Reddit-bruger var med egne ord ved at skide i bukserne, da han vågnede op til synet af et par mystiske hænder på sit vindue. Der gik en del ”skrækindjagende” sekunder, før manden til sin lettelse opdagede, at det bare var en maler i gang med arbejdet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vindue.jpg
 Reddit

Hvem ville ikke blive en smule forskrækket over følgende scenarie: Man ligger og sover, da man pludselig vågner til en puslende lyd ved vinduet.

Man kniber øjnene op og opdager til sin skræk, at der er en fremmed mands hænder på ens vindue. Hvem er det? Er han på vej ind?

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vindue.jpg
 Reddit

Det var dette syn, der mødte den forskrækkede Reddit-bruger, da han en morgen slog øjnene op. Foto: Reddit

De spørgsmål stillede en Reddit-bruger sig, da han en tidlig morgen vågnede op til netop dét syn. Og hvad mere pudsigt var, så bor han på anden sal og er derfor ikke vant til, at der kommer nogen forbi lige ude foran vinduet.

Så hvem var det?, tænkte det forskrækkede fyr, da han havde slået øjnene op. Der gik - heldigvis - ikke længe, før fyren fandt ud, at det bare var en maler i gang med sit arbejde.

- Jeg bor på anden sal, og en maler var lige ved at få mig til at skide i bukserne, da jeg vågnede denne morgen, skriver brugeren til dette billede, som han for nyligt lagde på flere sociale medier, blandt andet Reddit.

Herfra er billedet hurtigt gået viralt, og flere brugere har kommenteret det.

- Jeg er sikker på, at de gør det med vilje, og at de ser frem til at skræmme livet af dig de dage, de arbejder på og ved din bygning, skriver én blandt andet.

Sponsoreret indhold