Jeanette Ottesen sætter babyprojekt på standby

Jeanette Ottesen

Jeanette Ottesen

Foto: Mikael Rieck

Den danske svømmedarling Jeanette Ottensen havde egentlig 2020 rigtig godt planlagt:

Først ventede der den 32-årige svømmestjerne OL i Tokyo. Derefter ville hun sammen med sin mand, Marco Loughran, havde fuld fokus på familie og familieforøgelse ikke mindst.

Men på grund af coronakrisen – og den aflyste OL i 2020 – er de planer nu ændret.

Det fortæller Jeanette Ottesen til Ekstra Bladet:

- Jeg ser det som et ekstra år, hvor jeg kan komme i endnu bedre form og svømme endnu hurtigere. Der er selvfølgelig nogle baby-planer, som skal udskydes lidt, men sådan er det bare. Jeg glæder mig til et ekstra år med masser af svømning, lyder det fra Jeanette Ottesen til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jeanette Ottesen og gemalen Marco Loughran.

Jeanette og gemalen Marco, som også er hendes træner. Foto: Aller Media

Den danske svømmedarling havde ellers håbet og regnet med, at dette års OL ville være en flot afrunding på hendes mangeårige karriere.

Og OL i 2020 ville da også have været noget ganske særligt for den 32-årige svømmer.

Her ville hun nemlig have genoptaget sin karriere efter at været blevet mor til datteren Billie-Mai tilbage i 2018 sammen med sin mand, der også er hendes træner.

Planen var derfor, at Jeanette Ottesen efter dette års OL ville have indstillet sin karriere. Som følge af coronakrisen, der altså også har resulteret i et aflyst OL, er disse planer dog skubbet et år.

Jeanette har i sin karriere vundet et hav af medaljer – deriblandt en enkelt OL-medalje, som hun fik, da hun i 2016 vandt bronze i 4x100m medley.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close