Kendte5. januar 2024

Jeanette Ottesen afslører: Så dårligt var deres ægteskab

Svømmedarling Jeanette Ottesen taler nu ud om, hvor mange problemer hun og Marco Loughran havde i deres 10 år lange forhold
Jeanette Ottesens tidligere ægteskab med svømmekollegaen Marco Loughran var alt andet end rosenrødt. 
Jeanette Ottesens tidligere ægteskab med svømmekollegaen Marco Loughran var alt andet end rosenrødt.
 Foto: Lars H. Laursen

Han fejede benene fuldstændig væk under Jeanette Ottesen. Hun var med egne ord helt forgabt i den britiske svømmer, og deres omgangskreds faldt i svimer over dem.

Men bag facaden var forholdet til Marco Loughran et ganske andet.

Det fortæller den tidligere elitesvømmer nu i Radio4-programmet ”Skilsmissen”.

I december forrige år erklærede Jeanette Ottesen, at hun og Marco skulle skilles efter fem års ægteskab.

Siden er mange ting gået op for hende. Blandt andet, at deres forhold ikke var sundt for hende at være i.

- Set i bakspejlet kørte vi lidt et spil. Han var god til at få mig til at længes efter ham. Så fik jeg ham, og så blev det taget lidt fra mig igen, for så skændtes vi, men så gav han mig en lillefinger igen.

- Set i bakspejlet var det et lidt usundt forhold, men jeg var vild med det på det tidspunkt. Det var jeg sgu, erkender hun.

Hun beskriver forholdet som stormfuldt og passioneret med massevis af skænderier.

Skænderierne udsprang af, at Jeanette altid følte sig usikker på Marco, og hans hang til at gå i byen bidrog ikke positivt til den følelse.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-05/_mho2548.jpg
Lykkelige så de ud. Marco Loughran og Jeanette Ottesen nåede at få børnene Bille og Harley, inden forholdet krakelerede.
 Foto: Martin Høien

Samtidig havde en række piger fra Marcos omgangskreds advaret Jeanette mod at involvere sig med svømmekollegaen.

- Men jeg tænkte med det samme, da de sagde det: ”Ja, det er synd for dig, at du ikke fik ham”.

Jeanette valgte at skyde det hen. For nok var hun usikker, men hun overbeviste samtidig sig selv om, at det var hende, der var fjollet.

For omverdenen faldt i svimer over Jeanette og Marco, og når deres forhold var godt, var det rigtig godt.

- Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har hørt folk sige: ”I er bare sådan et power couple. I kan bare det hele. I ser godt ud sammen, I har det sjovt sammen, I er kærester, I er kolleger, og nu har I også fået børn”.

Folk var på røven over os, da vi fik Billie. ”Alle har sgu brug for en Marco i sit liv” – det var med den på, fortæller hun og tilføjer:

- Alle var på en eller anden måde besat af ham. Der var ikke nogen mennesker, han ikke kunne snakke med.

Det var i sociale sammenhænge, deres forhold trivedes. Når parret lukkede hoveddøren til privaten, var historien en anden. Stemningen ændrede sig, og Marco begyndte at tale grimt til Jeanette og skænderier kunne opstå over de mest banale ting, genkalder hun sig.

- Han har altid været god til at undskylde. De fløj ud af ærmerne på ham. Undskyld, undskyld, undskyld. Der var aldrig noget problem med at sige undskyld. Problemet var bare, at der aldrig nogensinde blev ændret på nogle af de ting, han sagde undskyld for. Det var bare det samme hver gang.

I dag ved hun, at Marco kæmper med en masse dæmoner, og at han derfor fik afløb for nogle af sine indre kampe, når han skændtes med Jeanette.

Ikke bare småskænderier, men voldsomme udbrud, som først stoppede, når han havde fået Jeanette til at bryde sammen i gråd.

Men når forholdet var godt, var det fuldstændig fantastisk, og derfor bar den tidligere svømmer over med Marcos modbydeligheder.

- Det var ikke noget, der skete hver anden tredje måned – det var noget, der skete jævnligt. Der gik ikke en uge, hvor han ikke snakkede grimt til mig eller fik mig til at føle mig lille.

Forholdet sluttede brat i slutningen af 2022, da Marco ringede hjem for at fortælle, at han havde været sammen med en anden.

Det viste sig, at det ikke bare var én anden, men at han havde været Jeanette utro under hele deres 10 år lange forhold.

Han var blevet fanget på fersk gerning og var nødt til at lade masken falde.

Det kan du læse mere om her.

Sponsoreret indhold