Kendte16. juli 2020

Jay-Z sagde stop: Rappere smidt ud fra Beyoncé-optagelser

Allerede år før stjerneparrets bryllup, var rapperen utroligt forsigtig med, hvem der så hans elskede Beyoncé ryste med numsen i meget lidt tøj
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan være svært at se væk, når den veldrejede verdensstjerne Beyoncé, 38, svinger hofterne.

Men det er tilsyneladende ikke noget problem hurtigt at finde et andet lokale at opholde sig i, hvis man får et opkald fra hendes årelange soulmate og ægtemand siden 2008 - rapperen Jay-Z.

Det var tilfældet for rapperen Bun B og hans kollegaer, der skulle medvirke på en af "Queen B's" hitsingler "Check On It" og musikvideoen skulle optages i New York.

Her oplevede de unge rappere en yngre Beyoncé og hendes dansere vride sig til musikken, mens de var ikældt meget lidt tøj.

https://imgix.seoghoer.dk/mega462441_030.jpg
 Foto: MEGA

Beyoncé og Jay-Z optrådte første gang som par på den røde løber ved VMA i 2004. I dag er de ægtefolk, musikmakkere og forældre til tre børn. Her på scenen sammen under deres fælles turné (Foto: MEGA)

- Vi var på set, og vi skulle filme videoen, og hvis du ser den, så opdager du hurtigt, at kostumerne er meget sparsomme. Min kone var der også, så det var altså ikke fordi, jeg var der for at savle over andre kvinder, fortæller Bun i podcasten "The Nostalgia Mixtape".

Slangede sig på stolene

Bun B var den ene del af den legendariske hip hop-gruppe UGK (Underground Kingz), og egentlig blev den i dag 47-årige rapper inviteret med på video-settet med ét særligt ønske - og det var altså ikke at se den nyslåede soloartist, Beyoncé, slange sig rundt på gulvet.

- Jeg ville bare være ham i midten af videoen, der blæste cigarrøg ud i slowmotion. Sådan én er der altid, fortæller han, mens podcast-værterne Sama'an og Jon Caramanica griner.

Det fik den nysgerrige Bun B sådan set lov til, da videon blev lavet i 2005 - tre år før Beyoncé og Jay-Zs 'I do' - men inden da måtte han igennem et ret ydmygende reprimande fra fremtidige Mr. Knowles Carter.

- Jeg tror, det var under scenen med stolene, så det er altså Beyoncé og flere af de andre piger, der har sådan nogle små skørter på, og de danser utroligt forførende på de der stole, forklarer han om synet på optagelserne, før han uddyber:

- De løfter på et tidspunkt det ene ben, så man faktisk kan se både lidt lår og faktisk også nogle baller, hvis man stirrer grundigt nok.

Et opkald fra kæresten

Herefter fortæller Bun B, at en af Beyoncés assistenter modtog et opkald fra Jay-Z. Han ringede bare lige for at tjekke op på den generelle stemning på produktionen.

- Han siger: "Yeah, hvordan går det med videoen, kører det? Er der fyre til stede? Og du ved, vi er ligesom de eneste fyre, der er der. Altså, der var andre mænd, men de var ikke hetero, fortæller Bun.

- Så de ryger direkte over til os og smider os ud af rummet og ind i garderoben i stedet, hvor vi bliver bedt om at vente, til vi skulle medvirke. Vi måtte ikke se mere af Beyoncés dans.

Rapperne Slim Thug og Bun B, der medvirkede på "Check On It" fik altså kun et lille smugkig på godterne, men siden kom verdenstjernen tilbage med en undskyldning.

- Det må I undskylde, drenge, at I måtte forlade rummet, men Jay var ikke så komfortabel, skulle Beyoncé have sagt til gruppen, som så udmærket forstod.

Sponsoreret indhold