Jay står til stort tab: Fortryder

Islands Brygge var alligevel ikke noget for Jay.

Islands Brygge var alligevel ikke noget for Jay.

(Foto: Dan Mariegaard)

Det blev et kort ophold på Islands Brygge.

Jannik Brandt Thomsen – bedre kendt som Jay fra popduoen Nik og Jay – har efter kun et års ejerskab sat lejligheden på Islands Brygge i København til salg.

Den 38-årige rapper købte lejligheden for 9,1 million kroner sidste år. Den handel har han åbenbart fortrudt så inderligt, at boligen på 193 kvadratmeter nu er sat til salg for 8.998.000 kr.

Jay står dermed til et direkte tab på 100.000 kr. Dertil kommer udgifter til flytning og ejendomsmægler. Alt i alt kommer fejlkøbet nemt til at koste ham en kvart million kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lejligheden, som nu koster 100.000 kr. mindre end sidste år, ligger i denne tidligere blyantsfabrik. (Foto: Thomas Laursen)

Det er en særdeles trendy lejlighed, Jay ønsker at afhænde. Boligen med de sprossede vinduer er indrettet i en tidligere blyantsfabrik, og derfor fremstår den rå med originale fabriksgulve og en loftshøjde på 3,4 meter.

I en lejlighed til 9 mio. kr. er der selvfølgelig lækkert bad/toilet, walk-in-closet og altan, køkkenbordplade i corian og hvidevarer fra Gaggenau.

I området er der masser af spisesteder og et havnebad, og det tager kun få minutter at cykle til Tivoli.

Brug for en pause i hverdagen? Køb et abonnement på SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close