Kendte21. november 2022

Jay Leno på benene igen: Viser sårene frem efter ulykke

Jay Leno kunne mandag forlade Grossman Burn Center, hvor han de seneste dage har været indlagt med forbrændinger i ansigtet og på kroppen
Jay Leno nye billeder
Her er første billede af tv-vært Jay Leno, siden han blev indlagt med forbrændinger.
 Foto: Grossman Burn Center

For ti dage siden var den tidligere "Tonight Show"-vært ude for en alvorlig ulykke, da en af hans biler brød i brand i hans garage.

Den 72-årige komiker har siden været indlagt med slemme forbrændinger.

Ifølge TMZ var det særligt den venstre side af ansigtet, der var hårdt ramt. Men nu er der nye billeder, der viser, hvordan Jay Leno er kommet sig siden ulykken i sidste uge.

Grossman Burn Center, hvor Jay Leno var indlagt, har nemlig offentliggjort et billede af den tidligere tv-vært, og han ser tilsyneladende ud til at være på benene igen.

- Efter ti dage får Jay nu opfølgende pleje hos Grossman Outpatient Burn Clinic for forbrændingerne på sit ansigt, bryst og hænder, som han fik under en brand i sin garage derhjemme, skriver lægerne ifølge Page Six i en pressemeddelelse.

Jay Leno
Særligt Jay Lenos hals og hage er hårdt ramt af forbrændingerne.
 Foto: Grossman Burn Center

- Jay vil gerne fortælle, hvor taknemlig han er for den pleje, han har fået, og han sætter stor pris på alle ønsker han har fået om god bedring.

- Han ser frem til at bruge Thanksgiving med sin familie og venner og ønsker alle en herlig ferie.

Tidligere fik vi et kort glimt af Jay Lenos arme og hænder i forbinding, men på billedet i toppen af artiklen, kan man nu fornemme de svære brændsår, som er forårsaget af ulykken.

Sponsoreret indhold