Kendte19. januar 2022

Jason Watt skal opereres igen

Racerkøreren har fået et alvorligt tryksår af at sidde i sin stol, og derfor skal Jason Watt gennem endnu en omfattende operation.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han er lam fra brystet og ned og har været gennem adskillige operationer, siden han forulykkede på en motorcykel i 1999. Men Jason Watt, 51, er langt fra færdig med at komme under kniven.

Det fortæller den tidligere racerkører i 24syv-podcasten ”Fremkaldt”.

Denne gang skal Jason Watt opereres, fordi han har fået et alvorligt tryksår af at sidde i sin stol efter de seneste års indgreb, hvor han blandt andet har fået lavet en ny ryghvirvel.

Efter at have ligget ned i månedsvis, fik stjernen et tryksår, da han kom tilbage i sin egen kørestol, fordi han havde siddet forkert i den.

- Min siddeknogle var gået ud gennem betrækket. Der var gået hul på min hud lige der, hvor knoglen er. Vævet var dødt, og der var et hul på otte centimeter lige indtil knoglen, fortæller Jason Watt, der aldrig fik hullet helet ordentligt, trods to og en halv måned i sengen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_mho1172.jpg
 Foto: Martin Høien

Jason Watt skal under kniven endnu engang. Foto: Martin Høien

Da racerkøreren satte sig i stolen igen, var hullet stadig halvanden centimeter, men det gik op igen.

Derfor venter der ham nu en omfattende operation på hospitalet i Odense.

- De tager hele lårbensmusklen. Den kapper man af – åbner hele låret på tværs, og så tager man den muskel og skærer af. Så putter man den op forbi hullet og syr den på igen, fortæller Jason Watt om det forestående indgreb.

Stjernen fortalte sidste år SE og HØR om hullet, dengang der stadig ikke var brug for operation.

SE og HØR arbejder på en kommentar fra Jason Watt.

Sponsoreret indhold