Jasmin Gabay droppede festival på grund af angst

Jasmin Gabay

Jasmin Gabay

Foto: Thomas Laursen

Jasmin Gabay, der kendt fra "Den store bagedyst" og "Melodi Grand Prix", måtte forleden forlade "Musik i Lejet", da hun fik angst.


Det skriver stjernen i et opslag på sin Instagram.

Her fortæller Jasmin, at hun ellers er meget socialt anlagt, men at det gik galt, da hun var omgivet af festivalsgæsterne i Nordsjælland.

"Jeg er ekstremt socialt anlagt, så jeg kan godt komme til at glemme at sætte mig ned, trække vejret, bare lige være og kalibrere. Dels fordi jeg er af den ægte ekstroverte slags, som får energi i andres selskab, og dels fordi jeg ikke husker at prioritere det," skriver Jasmin.

Heldigvis klarede Jasmin at overvinde sin angst, og i dag er hun efter en tur i vandet klar til nye udfordringer, når Langelands Festivalen snart begynder. 


Selv takker hun de mennesker, der var med hende på festival.


"Jeg kunne mærke min angst banke på. Den har ellers været væk og kun tittet frem i helt specifikke situationer, som var relateret til, hvordan det kom til at begynde med. Jeg var heldigvis omgivet af nogle af de allerbedste mennesker," skriver Jasmin.

Se opslaget nedenunder:


View this post on Instagram

Nogle gange skal man mærke efter. Det er jeg ikke altid lige god til. Jeg har været på i mange dage nu. Både som mor, sanger og festabe. Jeg er ekstremt socialt anlagt, så jeg kan godt komme til at glemme at sætte mig ned, trække vejret, bare lige være og kalibrere. Dels fordi jeg er af den ægte ekstroverte slags som får energi i andres selskab og dels fordi jeg ikke husker at prioritere det. Det betød igår at jeg kunne mærke min angst banke på. Den har ellers været væk og kun tittet frem i helt specifikke situationer, som var relateret til hvordan det kom til at begynde med. Jeg var heldigvis omgivet af nogle af de allerbedste mennesker Så der blev taget hånd om det og efter en solopgang og dejlig badning i dag er jeg ovenpå. Jeg hopper dog alligevel hjem fra en lækker omgang #musikilejet her til eftermiddag. I morgen skal vi afsted til @langelandsfestival hvor jeg skal spille lidt dejlig jazz. I aften skal jeg lave absolut ingenting. Det bliver også godt⚖️

A post shared by Jasmin Gabay Copenhagen (@jasmingabay) on

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close