Jannik Vestergaard lufter millionerne: Hjem til Danmark

Når Danmark til sommer spiller på hjemmebane i Telia Parken, er Jannik Vestergaard kun få kilometer fra sit nye hjem i København.

Når Danmark til sommer spiller på hjemmebane i Telia Parken, er Jannik Vestergaard kun få kilometer fra sit nye hjem i København.

(Foto: Thomas Laursen)

Engang var Holmen i København hjemstedet for flåden – en afgørende del af det danske forsvar.

Nu rykker en del af det danske fodboldforsvar, den 27-årige Southampton-spiller Jannik Vestergaard, ind i et hus i et af landets dyreste postnumre.

30 millioner kroner har det kostet landsholdsspilleren og fruen Pernille Vennike, 27, at købe det næsten 400 kvadratmeter store hjem, som står klar til den lille familie, når Jannik engang dropper karrieren i den engelske Premier League.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den 30 millioner kroner dyre bolig ligger smukt lige ud til vandet og centralt i København.

Den 30 millioner kroner dyre bolig ligger smukt lige ud til vandet og centralt i København. (Foto: Mikael Rieck)

Parret blev gift i sommeren 2018 kort før landsholdets afgang til VM i Rusland. Og denne sommer blev to til tre, da Pernille fødte en lille dreng, som nu kan se frem til at vokse op på en fin adresse med Operaen liggende et blødt indersidespark fra hoveddøren.

Jannik Vestergaard flyttede fra Danmark allerede som 18-årig, da han tog fra Brøndby til den tyske klub Hoffenheim. I 2018 skiftede han Tyskland ud med England, hvor den to meter høje herre nu huserer på samme hold som landsholdskammeraten Pierre-Emile Højbjerg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close