Kendte14. september 2022

Janni Ree taler ud om ”Forsidefruer”: - Det sled på mig

Reality-stjerne Janni Ree er glad for, at TV 3 droppede det ellers populære tv-program
Janni Ree savner ikke at lave "Forsidefruer".
Janni Ree savner ikke at lave "Forsidefruer".
 Foto: Martin Høien

- Der er lukket og slukket.

Så kontant var meldingen fra Janni Ree, da hun her til aften blev spurgt, om der dog ikke kommer mere ”Forsidefruer” til premieren på ”Pretty Woman” i Tivolis Koncertsal.

Og selv om hun var glad for at lukke seerne ind i sit liv, da kameraet kørte, så savner hun det faktisk ikke nu, hvor kameraerne er slukket.

- Nej, det gør jeg faktisk ikke. Jeg tror, jo mere jeg har fået det på afstand med alt det ballade og intriger, der var – jeg havde jo ondt i maven over at gå på arbejde, så har jeg ligesom mærket efter, mens jeg har været væk fra det, og jeg har det faktisk meget bedre. Det sled på mig, fortalte hun.

Nok kunne seerne følge med i højdramatiske scener, der udspillede sig på skærmen, men det var intet imod det virkelige drama, der foregik, når kameraerne blev slukket. Drama, som seerne aldrig har fået indblik i.

- Amalie og jeg var veninder fra starten af, men der var mange, der også fik skabt splid mellem os, fordi de ikke følte, at de shinede nok, så hvis vi kan splitte de to ad, så kan vi shine mere. Der er nogle, der har støbt kugler bagom, og det har man jo ikke set, og det har jo skabt det her ballade, forklarede hun uden at ville pege fingre ad sine tidligere kolleger.

- Det kan man næsten regne ud, men man kan jo se, at vi stadig er veninder i dag. Jeg tror da også, at Tina og Gunnvør er veninder – og så er der Jackie og Karina, der står sådan lidt …

Janni afslørede desuden, at TV 3 ønsker at gå i en mere seriøs retning, og at det er årsagen til, at det ellers populære program er blevet sløjfet.

- Det har noget at gøre med, at TV 3 gerne vil lave nye formater. De vil gerne mere væk fra reality-tv og læne sig lidt mere op ad TV 2, tror jeg. Så det skal være lidt mere seriøst, lidt mere dokumentar, fortalte Janni, inden hun og ”Forsidefrue”-veninden Amalie Szigethy forsvandt ind i salen.

Du kan se alle de kendte, der strømmede til premieren på "Pretty Woman" i galleriet herunder:

Premiere: Pretty Woman Musical

Sponsoreret indhold