Janni Ree om Karsten: - Han har det rigtig skidt

Forsidefrue-stjernen Janni Ree har tidligere på ugen været ramt af coronavirus, og nu er turen så kommet til den 76-årige Karsten Ree. 

Det fortæller den 51-årige realitydiva til Ekstra Bladet

- Det er en voldsom omgang at have corona, men jeg er heldigvis raskmeldt nu, siger Janni Ree til Ekstra Bladet og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: Søren Jul Lamberth) 

- Jeg ved ikke, om det er mig eller en anden, der har givet ham det, men nu har Karsten fået det. Han tog sig af mig i de første par dage, og han har det rigtig skidt nu.

Det er ikke mange dage siden, at Karsten vendte hjem fra en tur til Afrika, og ifølge Janni er det usikkert, hvorvidt det er ham, der har hevet smitte med hjem fra sin udlandsrejse. 

Hun kan dog fortælle, at Karsten efter sin hjemkost er blevet kontaktet af smitteopsporingen, der har oplyst, at der var en smittet med ombord på det fly, han fløj med. 

Dør om nogle måneder

I september var det et veloplagt Ree-par, der dukkede op til premieren på den nye James Bond-film i Imperial, og selvom smilet var stort, så var meldingen noget dyster. Karsten var nemlig meget klar i spyttet omkring, hvordan han havde det. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Janni og Karsten i september til premieren på "No Time To Die" i Imperial. (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Han siger, at han dør om nogle måneder, men ellers går det meget godt, udbrød Janni til SE og HØR.

- Det er højest sandsynligt, sådan føler jeg det, forklarer Karsten og uddyber samtidig den følelse, han har:

- Man taber sig i vægt, og det er fordi, gassen er ved at gå ud af ballonen.

Kort tid efter måtte Forsidefruen så forsøge at berolige sine mange Instagram-følgere med beskeden om, at hverken hun eller Karsten forventer, at den evige søvn er lige om hjørnet. 

- Alle skriver til mig, da han har stået på den røde løber for et par uger siden og sagt, at han er på vej op til Sankt Peter og har kort tid at leve i.  Det passer ikke, det er Karstens galgenhumor!

Også coronavirussen forventer Janni, at både hun og Karsten nok skal komme igennem.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close