Kendte31. august 2023

Janni Ree kørt hjem efter to sjusser: Jeg kan ikke tåle det

Da forsidefruen festede til finalen i skønhedskonkurrencen Miss Danmark, var hun ved at kløjs i noget knækbrød, blev skidt tilpas og måtte tage hjem inden showet
Janni Ree
Janni Ree, 53, tog tidligt hjem fra finaleshowet i Miss Danmark. – Jeg nåede ikke at se showet, lyder det lidt ærgerligt fra forsidefruen.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Janni Ree kritiseres for at feste trods Karstens mulige sygdom: - Han er jo ikke ved at dø

Skønheden Janni Ree var til fest blandt andre skønheder, da Miss Danmark 2023 forleden blev kåret i Cirkusbygningen.

Og mens Janni og veninderne ventede på, at skønhedskonkurrencens finaleshow gik i gang, skålede de i drinks – men pludselig kunne 53-årige Janni Ree mærke, at hun ikke havde fået noget at spise hele dagen.

Nikoline Uhrenholt Hansen
I Cirkusbygningen løb Nikoline Uhrenholt Hansen, 20, med titlen som årets Miss Danmark. Kåringen missede Janni Ree dog efter knækbrød og vodkasjusser slog hende ud.
 Foto: Ritzau Scanpix

Jannis veninde kom hende til undsætning med noget knækbrød, men så var forsidefruen ved at blive kvalt i den tørre krumme.

– Jeg hostede og hostede, og min veninde, der er sygeplejerske, overvejede om hun skulle stikke et sugerør ind for at få luftvejen fri, fortæller Janni Ree, som heldigvis fik åndedrættet på plads igen, men dramaet var dog ikke helt slut.

For efter bare to vodkasjusser fik Janni det skidt, og blev kørt hjem.

Janni Ree
Fru Ree er ikke vant til at drikke, så efter et par vodkadrinks fik hun det skidt.
 Foto: Lars H. Laursen

– Jeg tror, at oplevelsen med knækbrødet havde slået mig lidt ud, og så kan jeg ikke tåle at drikke mere.

– Jeg drikker næsten aldrig længere, så når bare jeg får lidt at drikke, bliver jeg utilpas.

– Heldigvis sørgede mine veninder for, at jeg kom hjem.

– Jeg dansede ud i bilen, og de sagde, jeg var så kærlig hele vejen hjem, og jeg kastede ikke engang op, fortæller Janni med et grin til SE og HØR.

Tidligt hjem til Karsten

Den seneste tid har været særdeles svær for Janni.

For nogle uger siden meddelte hun og familien, at Jannis mand, den 78-årige forretningsmand Karsten Ree er blevet ramt af demens.

– Jeg er stresset i hele min krop, og jeg tror jeg måske har tænkt, jeg skal skynde mig at have det sjovt, så jeg kan komme hurtigt hjem til Karsten igen, fortæller Janni, som nu er tilbage i topform.

Karsten Ree og Janni Ree
Jannis husbond, rigmanden Karsten Ree, 78, er blevet ramt af demens. – Det er hårdt, fortæller Janni, som forleden ville skynde sig at have det sjovt – men så gik det galt.
 Foto: René Schütze

Sponsoreret indhold