Kendte2. marts 2024

Janni Ree fejrer fødselsdag i luften: Rejser væk med Karsten

Når kendisfruen snart fylder år, skal det fejres på en lille afrikansk ø
Janni Ree. 
Janni Ree rejser til Kenye på sin fødselsdag den 11. marts.
 Foto: Mikael Rieck

Janni Ree var i strålende humør, da SE og HØR lørdag formiddag mødte hende ved den røde løber i Fields, hvor der var premiere på ”Kung Fu Panda 4”.

Her var hun i selskab med sladderdronningen Ditte Okman, som havde sine børn med til den populære familiefilm.

Og selv om Janni Ree ikke måtte afsløre, hvad hun går og arbejder på for tiden, ville hun gerne løfte lidt af sløret for, hvordan det går med privatlivet.

Det viser sig, at hun og Karsten Ree snart forlader Danmark. De skal nemlig endnu en tur sydpå til det afrikanske kontinent, hvor de skal besøge en ø, de aldrig har været på før.

Om anledningen er Jannis forestående fødselsdag, står ikke klart, men klart er det til gengæld, at fødselsdagen skal fejres på flyrejsen.

- Det kan da være, at jeg får en lille gave i flyveren. Men ellers skal vi fejre det i Nairobu. Og så tager vi til Lamu, der ligger ude ved kysten, fortæller Janni Ree, der forsikrer at Karsten nok skal huske hendes store dag. Han har nemlig skrevet den ind i sin kalender.

Lamu ligger, ligesom hovedstaden Nairobi, i Kenya, hvor Karsten Ree over årene har lavet flere investeringer.

Selv om Janni Ree ikke vil fortælle om sine jobplaner, har hun for nylig teaset for, hvad der skal ske den kommende tid.

Sammen med Pernille Nygaard vil hun rejse rundt i Danmark med et foredrag om deres liv.

Sponsoreret indhold