Kendte21. juni 2023

Janni Ree arrangerede sønnens 30 års: Hyrede "frækt" indslag

Sønnike fik sig noget af en overraskelse, da Janni Ree holdt hans 30 års fødselsdag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Janni Ree fortæller blandt andet, hvordan hun arrangerede sønnens vilde 30 års fødselsdag.
 Video: Elena Hybel Colding

Runde fødselsdage er bare større end andre, og da Janni Rees søn Victor fylder 30 år i år, havde hun lagt i kakkelovnen til et brag af en fest.

SE og HØR mødte Janni Ree tirsdag aften til premieren på filmen "No Hard Feelings", og her kunne hun fortælle, at hun nærmest stadig var træt efter at have fejret sønnens 30-års fødselsdag i weekenden.

- Det var en hård weekend, lød det fra tv-personligheden.

53-årige Janni Ree havde arrangeret festen for sønnen, som hun har sammen med eksmanden Kim Homgaard Christensen, i hendes hjem, og her havde hun sørget for "fræk" underholdning.

- Jeg fik arrangeret, at han skulle sidde med bind for øjnene ude i vores hall, og så kom der syv sambapiger ind, forklarede hun til SE og HØR.

- Han troede, det var en stripper. Han tænkte "så nu sker der noget", men altså de var også frække, sagde hun i et grin.

Ifølge Janni Ree ville det ikke komme som nogen overraskelse for hendes søn, hvis mor havde bestilt en stripper.

- Det ville ikke komme bag på ham. Det kunne jeg godt have fundet på, men nu synes jeg, det her var lidt mere eksklusivt, og jeg tænkte, at nu skulle vi prøve noget andet.

I videoen øverst kan du høre Janni Ree fortælle, om hendes mand Karstens planer om at bo i et skrammel af en båd i deres sommerferie.

Sponsoreret indhold