Kendte29. december 2023

Janni Ree afslører: – Jeg har fået en ulovlig abort

I ”Det, Vi Taler Om” holder Janni Ree sin helt egen nytårstale, og her kommer tv-personligheden med noget af en indrømmelse om en illegal abort i Texas
Langt før Karsten Ree kom ind i Janni Rees liv fik Janni foretaget sig en ulovlig abort i Texas. Det afslører hun i "Det, Vi Taler Om."
Langt før Karsten Ree kom ind i Janni Rees liv fik Janni foretaget sig en ulovlig abort i Texas. Det afslører hun i "Det, Vi Taler Om."
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Janni Ree fortæller om den værste juleaften nogensinde: Søsteren har stadig ar

Om få dage skal dronningen holde sin årlige nytårstale, og få vil måske også stemple ind til Mette Frederiksens nytårstale dagen efter.

Før Mette Frederiksen holder SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, en nok lidt mere spændende nytårstale, hvis man vil lytte til en nytårstale med lidt løsere stemning.

Men alle og enhver kan egentlig holde en nytårstale, og det gør Janni Ree, 53, også i stor stil.

Det gør hun i ”Det, Vi Taler Om”.

Her begynder hun med at sige, at det har været et vildt år med klimaforandringer, naturkatastrofer, en ny Hitler i form af Vladimir Putin og meget andet.

Janni Ree kommer dog også ind på afskaffelsen af retten til aborter i USA, og her kommer hun med en personlig indrømmelse.

- Jeg har selv fået en ulovlig abort. Det indrømmer jeg i dag. På en illegal klinik i Texas, hvor jeg har boet i syv år, siger hun i ”Det, Vi Taler Om”.

- Jeg var kun lige blevet 25 år og havde lige fået min datter, og jeg kunne ikke rigtigt overskue at få en baby så hurtigt efter.

Derfor lod hun sig indlægge på et ”tys tys-sted”, som lå i et skummelt kvarter med en masse fattige og illegale indvandrere.

Og her var behandlingsmetoden lige på og hård.

- Jeg fik to valium og en stesolid, og så var det bare op og få abort, imens jeg var helt vågen, og så bare ud på gaden igen. Jeg vågnede faktisk op på en sofa med de her illegale indvandrere og var helt skæv.

Sponsoreret indhold