Kendte7. januar 2020

Janni Pedersen får nyt job

TV 2 News-værten Janni Pedersen skiter til "Go' Morgen Danmark"
https://imgix.seoghoer.dk/janni_pedersen_4.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Der er store skiftedag på TV 2 News.

Tidligere i dag kom det frem, at Kristian Ring-Hansen Holt skiftede fra kanalen til DR, og nu er der så endnu en profil, der skifter job.

Janni Pedersen bliver dog hos TV 2-familien, hvor hun skal være vært på "Go' Morgen Danmark".

- Det er en ganske underlig fornemmelse, men jeg glæder mig. For jeg har sagt ja til at være vikar på "Go' Morgen" for Louise Wollf, mens hun er på barsel, så jeg skal igen til at stå tidligt op. Denne gang dog uden Lasse, men skal være makker med Mikkel Kryger og Steen Langeberg, skriver Janni Pedersen på Facebook.

Fans af tv-værten skal dog ikke frygte, at hun er helt færdig på TV 2 News. Det er nemlig kun for et år, at hun er væk fra kanalen, skriver hun.

Janni beskriver det som underligt, at hun nu skal væk fra den daglige nyhedsdækning.

- Det bliver underligt ikke at være en del af den daglige nyhedsmaskine, ikke at skulle stå foran Københavns byret tidligt om morgenen og sent om aftenen. Det bliver underligt ikke at mærke den der susende fornemmelse, jeg har inde i maven, når jeg sidder i studiet og ved, at der på redaktionen bliver arbejdet i højeste gear, fordi vi lige om lidt går i gult. Stor gul. Det bliver underligt ikke at gå i transmissionsgear, hvor vi bare bliver på historien, og kilder bliver ringet ind, og sminken løber marathon, skriver den populære tv-vært blandt andet.

Artiklen fortsætter efter opslaget

Janni Pedersen har været en del af nyhedsdækningen på TV 2 de seneste 19 år.

Hun har været en del af TV 2 News siden kanalen gik i luften for 13 år siden.

Sponsoreret indhold