Kendte5. september 2020

Jane Fonda fortryder, at hun aldrig knaldede megastjerne

Den amerikanske skuespiller takkede en gang nej til en fræk invitation fra soullegenden Marvin Gaye
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega605574_013.jpg
 Foto: MEGA

I en alder af 82 år ser skuespillerinden Jane Fonda tilbage på et liv med helt sikkert rigtig mange fantastiske oplevelser.

Men blandt de farverige fortællinger, som den dobbelte Oscar-vinder har med i baggaen, gemmer der sig også nogle fortrydelser.

Det fortæller hun i et langt, ærligt interview med The New York Times.

For eksempel gik hun simpelthen glip af chancen for at få lidt ”Sexual Healing” af den nu afdøde megastjerne Marvin Gaye.

Og det ærgrer hende i dag.

Da hun udspørges af skribenten Maureen Dowd, om hvorvidt hun fortryder aldrig at have været sammen med den argentinske guerillaleder Che Guevara, er hendes svar klart.

- Nej, ham tænker jeg ikke på. Én som jeg til gengæld tænker på er Marvin Gaye. Han ville gerne, men det ville jeg ikke, lyder det.

Mødet skete, mens Fonda var gift med Tom Hayden, og skuespillerinden indrømmer endda, at hun godt kunne have brugt noget ”sexual healing” på daværende tidspunkt.

- Jeg trængte.

- Men det var ikke en del af hans scorereplik, nej. Senere, efter hans død, læste jeg, at han havde haft et billede hængende af mig på sit køleskab, fortæller hun.

Skuffen fuld af vibratorer

I interviewet kommer det desuden frem, at Jane Fonda på trods af sin fremskredne alder stadig er yderst seksuel aktiv. Blandt andet fortæller hun, at hun har ”skuffen fuld af vibratorer”.

Noget tyder dog på, at det bliver ved god gammeldags solo-tilfredsstillelse, da hun bedyrer at, der er ”lukket dernede”, når hun bliver spurgt til sit kærlighedsliv.

- Jeg har ikke tid, fortæller hun, før hun fortsætter:

- Jeg er fuldstændig fuldendt med mig selv og mine børn, mine børnebørn og mine venner. Jeg har ikke tid til romantik.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/megaepsdmagaec003_37749.jpg
 Foto: MEGA

Fonda missede chancen for en tur med en af 70'ernes største soulstjerner

Jane Fonda har været gift tre gange og har de seneste år været aktuel i Netflix-serien ”Grace and Frankie”.

Hun har to gange i karrieren – i 1972 og 1979 – vundet en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i filmene ”Klute” og ”På vej hjem”.

Sponsoreret indhold