Kendte29. januar 2024

Jan Hellesøe bestjålet kort inden optagelse

To dages optagelse med Melvin Kakooza var lige ved at skulle ændres, da tyve lykkedes med at stjæle flere rekvisitter til ”I hjernen på stjernen”
Jan Hellesøe og resten af holdet bag "I hjernen på stjernen", blev bestjålet dagen før to optagelsesdage. nbsp; 
Jan Hellesøe og resten af holdet bag "I hjernen på stjernen", blev bestjålet dagen før to optagelsesdage.
 Foto: Johannes Fonnesberg

To dages optagelse var ved at blive væsenlig anderledes end planlagt, da Jan Hellesøe sammen med Melvin Kakooza skulle tilbringe to dage i Aarhus.

En meget speciel halskæde blev nemlig stjålet fra Hellesøes bil, aftenen før optagelserne skulle begynde.

Det fortæller den professionelle manipulator selv på sin Instagram-profil.

Jan Hellesøe var ifølge sig selv ikke væk fra sin bil i mere end et par minutter, da han så nogle ”grumme mænd”, der var godt i gang med at bryde ind i køretøjet.

Det lykkedes ham at få dem stoppet i deres ugerning, men desværre for produktionen nåede tyvene at stjæle flere rekvisitter – herunder halskæden i 14 karat guld.

Og hvad gør man så?

Sammen med sin skrivemakker og sin produktionschef gav de tre herrer sig til at idéudvikle på, hvordan den vigtige halskæde kunne erstattes.

Så langt behøvede de dog ikke at tænke, for tidligt næste morgen lykkedes det at vække en guldsmed, der med Jan Hellesøes instruktioner genskabte det mistede smykke efter bedste evne.

– 15 minutter inden kameraerne ruller, bliver smykket leveret og vi kan fortsætte med optagelserne.

- Melvin skulle nyde de to dage, så han fik naturligvis intet at vide. Men jeg kan love jer for, at det var en lettere træt Hellesøe, der gik i seng da jeg kom hjem efter de to dage, skriver tryllekunstneren.

Du kan se hele afsnittet af ”I hjernen på stjernen” med Melvin Kakooza og den vigtige guldhalskæde lige her.

Sponsoreret indhold