Kendte12. januar 2022

Jamie Lynn Spears taler ud om Britney-drama: - Jeg ved ikke, hvorfor vi er endt her

Popstjernens lillesøster fatter ikke, hvorfor de er uvenner, for hun har gjort alt, hvad hun kan for at hjælpe til, mens Britney var umyndiggjort
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

My loneliness is killing me!

Det er ikke helt nemt for den 30-årige Jamie Lynn Spears at forstå, hvorfor storesøster Britney Spears er så godt gal i skralden.

I et nyt interview med Good Morning America fortæller Spears-lillesøsteren, at hun har gjort alt, hvad hun overhovedet kunne for at hjælpe den nu 40-årige Britney med at leve i og komme ud af det værgemål, der kontrollerede hele hendes liv i mere end 13 år.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jamie_lyn_spears_2.png
 Foto: ABC

(Foto: ABC)

Jamie Lynn fortæller, at hun var særdeles glad på sin søster vegne, da nyheden sidste år kom om, at Britney langt om længe var en fri og selvstændig kvinde.

- Jeg var glad. For det første, så forstår jeg det ikke. Da det blev sat i stand, var jeg 17 år. Jeg skulle have en baby. Så jeg forstod ikke, hvad der skete, og jeg var ikke fokuseret på det. Jeg fokuseret på det faktum, at jeg var 17 år gammel og skulle til at have et barn. Jeg forstår lige så lidt om det dengang, som jeg gør nu.

- Jeg har altid været min søsters største støtte. Så da hun havde brug for hjælp, sørgede jeg for måder, jeg gjorde alt for at sikre, at hun havde de kontakter, hun havde brug for for at komme videre og slutte værgemålet. Hvis det skal skabe så meget drama, hvorfor så fortsætte det?

- Det handlede ikke om at være enige om værgemålet, alle har en mening om det, og alle skal høres. Så hvis hun ville tale med andre mennesker, så sørgede jeg for det. Jeg talte endda med hendes advokater, og det endte ikke ud til min fordel. Så jeg gjorde noget for at hjælpe, men hvor meget kan jeg gøre, du ved. Hun skal gå gennem døren.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/things-i-should-have-said-jamie-lynn4-spears-02-ht-iwb-220110_1641848729617_hpmain_2_16x9_992.jpeg
 Foto: Worthy Publishing/Hachette

Forsiden til Jamie Lynns nye bog, "Things I Should Have Said". (Foto: Worthy Publishing/Hachette)

Slettet på Instagram

Det er ikke mange dage siden, at Britney besluttede sig for, at hun ikke længere gad glo på sin lillesøsters Instagram-opslag. Derfor var det slut med follow for follow-stilen, og popstjernen har dermed slettet sin søster fra det sociale medie. Men det betyder ikke, at Jamie Lynn ikke stadig tror på søsterkærligheden.

- Kærligheden er der stadig. 100%. Øhm.. Jeg elsker min søster. Jeg har altid kun elsket og støtet hende, og gjort hvad der er rigtigt, og det ved hun. Så jeg ved ikke, hvorfor vi er i den her sitaution.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Britney Spears har endnu ikke reageret på Jamie Lynns store interview, men da trailere for morgeninterviewet dukkede op på nettet, smed Britney dog et opslag op på sin Instagram-profil, som, flere fans mener, er rettet mod lillesøsteren.

- Skal jeg starte fra begyndelsen????, skriver Britney til opslaget.

Ja tak, Britney. Spill the tea, please!

Jamie Lynns interview er lavet i forbindelse med promoveringen af hendes nyee bog, "Things I Should Have Said", der blandt andet fortæller den smertefulde historie om, hvordan det har været at vokse op i skyggen af storesøster Britney, når man selv havde popstjernedrømme.

Sponsoreret indhold