Kendte5. september 2022

Jalal jubler: – Jeg er blevet gift med mit livs kærlighed

Den transkønnede komiker Jalal Arabi blev i weekenden gift med sin Mie ved et romantisk bryllup
Der er god grund til at smile bredt for Jalal Arabi og Mie Johannesen. I weekenden blev de gift med hinanden. nbsp;
Der er god grund til at smile bredt for Jalal Arabi og Mie Johannesen. I weekenden blev de gift med hinanden.
 Foto: Martin Høien

– I går blev jeg gift med mit livs kærlighed.

Sådan indleder komiker Jalal Arabi en række stories, hvor han fortæller om drømmebrylluppet med drømmepigen Mie Johannesen, som han blev smedet sammen med i lørdags.

Jalal blev for alvor kendt i offentligheden, da han 2021 medvirkede i DR-dokumentarserien “Macho”, hvor han over to sæsoner fortalte om at være transkønnet i et muslimsk miljø.

I øjeblikket er han aktuel i DR-serien “Too Sune”, og i weekenden blev han således gift.

Ceremonien foregik udenfor, og kirkegulvet var skiftet ud med en rød løber, som den smukke brud gik op af, mens Jalal kæmpede med tårerne.

– Jeg kunne næsten ikke få vejret, da jeg så hende, skriver Jalal til en videosnas.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Parret havde skrevet deres egne bryllupsløfter, som de læste højt for hinanden.

– Jeg har altid kun set en mand. Min mand. Og det vil du være resten af vores liv. Jeg vil altid elske dig i medgang og modgang, sagde Mie.

– Efter ceremonien gik de hånd i hånd tilbage af den røde løber til Bruno Mars-nummeret “Marry you”.

Den røde løber var også rullet ud i det festlokale, den efterfølgende kærlighedsfest blev holdt i. Hamrende løs på en stortromme trådte Jalal og hans brud ind ad døren, og så var festen trommet i gang.

Rapperen Nella Shish med det borgerlige navn Daniella Yokhana optrådte med “Tusinde nætter”, Jalals nære ven og komikerkollega Jesper Juhl holdt en latterfremkaldende tale og brudeparret blev testet i, hvem der kendte hvem bedst.

Herefter var der gang i dansegulvet, indtil festen sluttede klokken halv fire om morgenen. Derefter kørte Mie og Jalal direkte i lufthavnen, hvor parret tog hul på en uges bryllupsrejse.

Det har ikke været let for Jalal at skifte køn, da han kommer fra en kultur, hvor man er fastforankret i de skarpe kønsopdelinger, har han tidligere fortalt i et interview med Amnesty.

Men han fulgte sit hjerte og tog kampen alligevel – først sprang han ud som lesbisk og derefter transkønnet – selv om hans familie havde svært ved at acceptere ham.

– Jeg er opvokset med, at familie er nummer et og det, som du prioriterer allerhøjst. Så det var rigtig svært for mig, at størstedelen af dem, der ikke accepterede det til at starte med, var dem.

– Men min mor har accepteret mig, hvilket var den allervigtigste accept, jeg nogensinde har fået. Hun har også givet mig mit navn, Jalal, fortalte han til Amnesty.

Sponsoreret indhold