Kendte22. september 2022

Jakob Fuglsang sætter ord på hjerteskærende tid: Nyfødt datter fløjet på hospitalet

I den periode gik det for alvor op for cykelrytteren, at familien kommer før alt andet
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, er gift med hustruen Loulou og er far til to piger. nbsp;
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, er gift med hustruen Loulou og er far til to piger.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke mere end en måned siden, at cykelrytteren Jakob Fuglsang og hans hustru Loulou kunne juble over, at de var blevet forældre for anden gang.

Det afslørede Loulou i et opslag på Instagram, hvor hun delte et billede af parrets nyfødte datters hånd med teksten om, at de var helt forelskede.

Men selv om lykken hos parret ikke var til at tage fejl af, har cykelrytteren nu sat ord på, at de gennemgik en hjerteskærende tid, da datteren Amber Joy kom til verden.

Det skriver Ekstra Bladet.

– Vi havde en lidt skræmmende start. Amber fik problemer med at trække vejret et par timer efter, hun var blevet født. Det endte med, at hun blev fløjet med helikopter fra Monaco til et sygehus i Nice. Her lå hun med ilt et par dage og fik også antibiotikabehandling, siger Jakob Fuglsang til mediet.

Den nyfødte datter havde formentligt haft vand i lungerne, men heldigvis gik der ikke længe, før at hun blev erklæret rask, og familien vendte hjem til deres base i Monaco.

Alligevel betød datterens hårde start på livet dog, at Jakob Fuglsang måtte sætte cykelsporten til side i en uges tid, da datterens helbred selvfølgelig kom først.

Den 38-årige cykelrytter fortæller, at parrets lille pige, Amber Joy, i dag har det godt.

Sponsoreret indhold