Kendte21. december 2023

Jakob Engel-Schmidt i ren babyjubel: Alt er forandret

Kulturminister Jakob Engel-Schmidt kan slet ikke få nok af lille Olivia
Kulturminister Jakob Engel-Schmidt er blevet far.
Kulturminister Jakob Engel-Schmidt er blevet far.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Sød adventsgave: Jakob Engel-Schmidt er blevet far

Kulturministeren kunne ikke have fået sig en bedre decembergave.

Tidligere på måneden blev Jakob Engel-Schmidt og Camilla Søe nemlig forældre for første gang.

Den stolte farmand kunne kort tid efter guldklumpens ankomst fortælle, at det er blevet en lille pige, som har fået navnet Olivia. Men kulturministeren er langt fra færdig med at juble over sin nyfødte datter.

Således har den 40-årige politiker givet sine næsten 4.000 følgere et lille indblik i, hvordan ministeren holder barsel, og han fortæller, at "alt forandret", når man befinder sig i babyboblen.

- For to uger siden jog hverdagen afsted i høj politisk gear i fast trutefart mellem kulturministeriet, folketinget og finansministeriet, skriver han i et opslag, som han har delt torsdag eftermiddag, og tilføjer, at tingene nu forholder sig ganske anderledes.

- Her findes hverken gruppemøder eller mediehåndtering. Her handler hverdagen om bleskift, madning, et kort babybad og søvn. Så forfra igen. Det er både hyggeligt og til tider en smule udfordrende.

Jakob Engel-Schmidt fortæller også, at han og Camilla og den lille Olivia har tilbragt den seneste tid i sommerhuset i Rørvig, hvor der bliver hygget løs for brændeovnen og med barnevognsture til skov og strand.

- Selvom vi begge er trætte og stadig ved at lære at være forældre, føler vi os enormt heldige.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold