Kendte 6. oktober 2021

Jake Gyllenhaal indrømmer: Forelsket i Jennifer Aniston

Jake Gyllenhaal indrømmer, at han havde svært ved at koncentrere sig, da han skulle indspille intime scener med kollegaen Jennifer Aniston – han var nemlig forelsket i hende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det slog ikke bare gnister på skærmen, da Jake Gyllenhaal og Jennifer Aniston i 2002 indspillede den romantiske film “The Good Girl”.

Også bag kameraet var der følelser uden på tøjet. Nu indrømmer Jake Gyllenhaal, 40, nemlig, at han var forelsket i sin smukke skuespilkollega Jennifer Aniston.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

I 2005 ankom "parret" sammen på den røde løber til filmfest i Hollywood. Foto: MEGA

Indrømmelsen kom forleden, da 40-årige Jake Gyllenhaal medvirkede i “The Howard Stern Show”.

Her fortalte skuespilleren, at det var ”ren tortur” at indspille sexscenerne.

- Det var tortur, ja det var. Men det var også ikke-tortur. Jeg mener, altså helt ærligt, det var jo en blanding af begge dele, fortæller skuespilleren.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Aniston og Gyllenhaal under indspilningerne til "The Good Girl" i 2002. Foto: MEGA

- At indspille sexscener er akavet, fordi der måske er 30-50 mennesker, der kigger på. Det bliver jeg ikke tændt af. Det er meget mekanisk. Og så er det også en slags dans, som du koreograferer foran et kamera, fortæller Jake Gyllenhaal.

Det er faktisk ikke første gang, at Jake Gyllenhaal indrømmer at være forelsket i Aniston. Det samme gjorde han i 2016, da han fortalte i et interview med People, at det var svært at arbejde sammen med én, han havde følelser for.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Gyllenhaal indrømmer, at det var svært at indspille intime scener med én, han var forelsket i. Foto: MEGA

- Hun er en hård banan, I ved. Det er svært at give hende komplimenter. Jeg havde et crush på hende i årevis. Og det var ikke let at arbejde sammen med hende. Det var … øhm… det var fantastisk, fortalte Gyllenhaal i 2016.

Mens Jake Gyllenhaal forleden viste sig på den røde løber med sin modelkæreste Jeanne Cadieu for første gang, afslørede 52-årige Aniston, at hun er klar til date igen. Hun har tidligere været gift med Brad Pitt (fra 2000 til 2005) og senest med Justin Theroux fra 2015 til 2017.

Sponsoreret indhold