Kendte29. marts 2022

Jada Smith: - Er røvligeglad med, hvad folk tænker om mit skaldede hoved

En udtalelse, som Jada Smith gav få dage før lussingen til Oscar-showet, går nu sin sejrsgang på nettet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er vist ikke gået manges næser forbi, at Will Smith fik årets Oscar-uddeling til at udvikle sig til en mere dramatisk en af slagsen.

Hans syngende lussing er stadig på alles læber, og det samme er hans alopecia-ramte hustru, Jada Smith, som skuespilleren forsøgte at forsvare.

Hvis man tager et kig rundt på sociale medier, er det ikke nogen hemmelighed, at der er delte meninger omkring, hvem der var gal på den.

Nogle mener, at Chris Rocks joke om Jada Smiths frisure var langt over stregen, fordi man ikke laver sjov med sygdom, mens andre mener, at Will Smith overreagerede.

Og dem i den sidstnævnte lejr, har nu fået mere skyts til deres argumentation.

https://imgix.seoghoer.dk/mega842725_007_0.jpg

Will Smith og Jada Smith til Oscar-uddelingen. Foto: MEGA

Ifølge People Magazine delte Jada Smith nemlig en video få dage før prisuddelingen, hvor hun talte om, hvor meget hun elsker sin frisure.

Jada Smith har siden slettet videoen, men sagde blandt andet, at hun "er røvligeglad" med, hvad folk tænker om hendes manglede hår.

- Jeg er røvligeglad med, hvad folk tænker om mit skaldede hoved. For ved I hvad? Jeg elsker det, sagde hun i videoen.

Folk, der mener, at Will Smith overreagerede, da han slog Chris Rock, føler, at videoen taler imod skuespillerens argument om, at han reagerede voldeligt, fordi Jada Smith er ked af sit manglende hår.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_4.jpg

Screenshot fra den nu slettede video.

I den nu slettede video udtaler Jada Smith også, at hun allerede inden sygdommen havde oplevet skepsis omkring sin frisure, fordi hun er en sort kvinde med afrohår.

- Det var udfordrende, fordi jeg virkelig elskede mit krøllede og vilde hår, men ingen ville have det sad på den måde, så jeg skulle altid have en frisure, som ikke føltes naturlig.

- Så jeg blev nødt til at lære mig selv at være modig nok til at sige: "Nej, det gider jeg ikke", og det er derfor, jeg føler mig så fri i dag, at jeg er røvligeglad med, hvad folk tænker om mit skaldede hoved, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Selvom Jada Smith omfavner sin kronragede frisure i den nu slettede video, så har hun tidligere udtalt, at hun har været meget påvirket af sin sygdom og det dertilhørende hårtab.

- Det var skræmmende, da det første begyndte at ske. Jeg var i bad, da totter af mit hår begyndte at falde af, sagde hun i 2018 og fortsatte:

- Det var et af de tidspunkter i mit liv, hvor jeg bogstaveligt talt rystede af skræk. Det er derfor, jeg klippede mit hår af, og derfor jeg vil fortsætte med at gøre det.

Will Smith undskyldte natten til tirsdag for lussingen til Chris Rock. Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold