Kendte9. november 2022

Jada afslører: Blev viet i Elvis' gamle Cadillac

"Lonely"-sangerinde Emilie Molsted fortæller om sit Las Vegas-bryllup i "Hjerteflimmer for voksne"
Nygifte Jada fortæller om sit Vegas-bryllup.
Nygifte Jada fortæller om sit Vegas-bryllup.
 Foto: Hanne Juul

I sidste måned afslørede Jada, at hun er blevet gift med sin kæreste gennem ti år.

Hun og Søren Damsbo-Svendsen sagde for nylig ja til hinanden ved et lettere spontant bryllup i Las Vegas. I ”Hjerteflimmer for voksne” deler hun nu detaljer fra den særlige dag.

Parret havde kørt rundt i USA for at se på natur, og den lange roadtrip skulle ende i Los Angeles. Vejen til slutdestinationen gik gennem Las Vegas, og det gav parret en skør idé.

- Det startede egentlig som en joke, at vi skulle gifte os der. Men så kunne jeg bare mærke, at jeg syntes, det lød sjovt. Det lød rigtig, rigtig sjovt, fortæller hun i udsendelsen.

Så parret fik ordnet papirarbejdet hjemmefra, inden turen gik til USA. Bare for at være på den sikre side, hvis de ville gøre alvor af joken.

De lod det være op til stemningen at afgøre, om de skulle giftes i Las Vegas eller ej. Stemningen viste sig at sitre af forventninger og kærlighed, og virkeligheden endte endda med at overgå Emilies forventninger, da parret sagde ja til hinanden.

- Vi havde booket tiden meget sent, så der var kun mulighed for at blive gift oppe i en Cadillac, og det var sådan ”yes, det gør vi”. Og den Cadillac var en, Elvis havde skænket til det kapel, så det er Elvis’ Cadillac. Og vi havde også bestilt, at det var en almindelig præst, der skulle vie os, fortæller hun.

Parret havde altså valgt, at de ikke ville vies af Elvis. Men det blev alligevel kongen af rock og rul, der gjorde Søren Damsbo-Svendsen og Emilie Molsted, som Jada rettelig hedder, til ægtefolk.

- Det var så kun ham, der havde tid, da vi kom. Og så var han bare herre nice. Han stod oppe i den Cadillac og tog sig tid. Så snakkede vi om kærlighed og om at give slip på sin stolthed i et parforhold og så havde vi bare sådan et smukt øjeblik, siger hun og fortsætter:

- Og det blev meget mere smukt af, at ingen vidste vi var der. Alle vores familier og venner sov, og det blev på en eller anden måde meget mere intimt og romantisk. Det var en rigtig god oplevelse, og nu er vi gift.

I udsendelsen fortæller ”Nudes”-sangerinden, at parret har talt om at blive gift de seneste seks år. Men hver gang de har taget hul på snakken, er de blevet overvældet.

- Min kæreste syntes, det der med at skulle gifte sig med hinanden og så have øjenkontakt med vildt mange lige bagefter. Det kunne han faktisk ikke magte, forklarer Emilie, som også selv kan have svært ved at bevare roen, når der er for mange indtryk.

- Så min kæreste sagde sådan lidt, han kunne kun se os holde en stor fest, hvis vi kunne få et gardin rundt om mig og ham, som han hele tiden kunne trække for, når han syntes, vi havde brug for at være alene.

Da SE og HØR forleden mødte Jada til Danish Music Awards, udelukkede hun dog ikke, at de på et tidspunkt holder et kæmpe bryllup herhjemme i Danmark.

- Ja, men jeg ved seriøst ikke hvordan, men vi holder sikkert en kæmpe fest en dag, forklarede hun.

Sponsoreret indhold