Kendte23. marts 2022

Jacob Elordi kommer vidt omkring: Dater han model Bianca Finch?

Knap en måned efter, ”Euphoria”-stjernen Jacob Elordi og Kaia Gerber gik fra hinanden, så han ud til at være kommet videre med en anden berømthed. Men nu ser det ud til, han fortsat er på jagt efter kærligheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det blev til et års forhold mellem den 24-årige skuespiller Jacob Elordi og modellen Kaia Gerber, 20, inden de valgte at gå fra hinanden i november sidste år.

Her lød forklaringen, at bruddet skete i fællesskab, og der gik da ej heller mange uger, før Elordi kiggede om sig efter en ny kvinde.

I december nød han i hvert fald en hyggelig stund med den 22-årige influencer og skuespillerdatter Oliva Jade.

Men det ser ud til, at det alligevel ikke blev til mere mellem de to. Skuespilleren er i hvert fald for nylig blevet set nyde en solrig dag i Los Angeles sammen med den rødhårede, 24-årige model Bianca Finch. Det viser billeder som Daily Mail er kommet i besiddelse af.

Artiklen fortsætter under opslaget

På flere af billederne, som det britiske medie har bragt, ses det, hvordan Elordi har fundet det store kamera frem, og han knipser flere portrætter af modellen, mens hun sidder i det grønne græs.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega593981_013_1.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Det er dog endnu ikke nogen, som modellen har valgt at dele på sin Instagram-profil, hvor hun i skrivende stund følges af 175.000.

Udover Elordi selv og Finch havde parret også selskab af skuespillerens hund, Layla og en anden hund. Det er da heller ikke første gang, at Elordis hund kommer med, når han er ude på dates med smukke kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega817958_001.jpg
 Foto: MEGA

Jacob Elordi lufter tit sin hund – både alene og med kvindeligt selskab. Foto: MEGA

Den gjorde også skuespilleren selskab, da han i december nød en slentretur gennem de lokale gader og stræder med Olivia Jade.

Hverken Jacob Elordi eller Bianca Finch har endnu kommenteret på deres mulige romance.

Sponsoreret indhold