Kendte3. juni 2020

”The Jackson 5”-skabers barnebarn stukket ned syv gange

25-årige Yasmine Jackson frygter for at være alene, efter at hun for nylig blev jagtet og stukket ned med en kniv ude foran sit hus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/yasmine_jackson.jpg
 Foto: Instagram

I øjeblikket er det bestemt ikke kun coronakrisen og karantæne, der optager de fleste verden over.

Det er i stedet helt sorte billeder, der florerer på især Instagram.

For siden den afroamerikanske George Floyd på tragisk vis døde i sidste uge efter at være blevet lagt i håndjern og mast ned i jorden, er hele verden gået sammen om at protestere og demonstrere for at alle liv er lige vigtige.

#blacklivesmatter er særligt et af de hashtags, der går igen hos både danske og udenlandske kendisser i disse dage.

Men trods den massive opbakning er det alligevel ikke alle, der er lige enige eller lade sig påvirke af stemningen.

25-årige Yasmine Jackson, der er barnebarn af den berømte Joe Jackson, der tilbage i 1965 skabte ”The Jackson 5”, som senere sikrede Michael Jackson titlen som Kongen af pop, blev nemlig for kort tid siden overfaldet uden for sit eget hjem fordi, ”jeg er en nigger”, skriver hun på Instagram.

På det sociale medie har kendis-barnebarnet delt tre billeder, der viser de utallige sting hun har fået i ansigtet efter en kvinde valgte at gå efter hende med en kniv.

- Denne kvinde jagtede mig og begyndte at stikke mig. Hun sagde, det var fordi, jeg var en nigger, og det var alt, hvad jeg kunne høre, mens hun stak mig, skriver hun og fortsætter:

- Jeg spurgte folk om hjælp, men ingen kom og hjalp. Lige indtil en gjorde, faktisk var det et par stykker, der hjalp, og det er jeg taknemmelig for. Jeg beder til Gud om, at hvis du har bare det mindste had mod sorte mennesker, at du bliver hel igen. Jeg fortjente ikke det her, det er der ingen, der gør.

Yasmine skriver selv som en opdatering til opslaget, at kvinden nu er blevet sigtet for mordforsøg i stedet for blot overfald med et dødeligt våben.

Det amerikanske medie PageSix har forsøgt at få en kommentar fra politiet i Las Vegas, men de kan ikke udtale sig, da det er en igangværende efterforskning.

Yasmine Jacksons far, Joh’Vonie har også taget bladet fra munden og delt en række grusomme billeder af datteren efter overfaldet.

- Se lige hvad denne kvinde gjorde ved min datter. Hun prøvede at slå min datter ihjel, fordi hun er sort. Min datter har et godt hjerte, og hun har dedikeret sin tid som sygeplejerske til at hjælpe andre. Hun fortjente ikke det her, skriver faren til billedet.

Sponsoreret indhold