Kendte1. april 2023

Jackie Navarro forsøder “Stjerner i trøjen”: Sexet soldat

Hun var så smuk i “Forsidefruerne”, og nu er hun hot i militærtøj
Jackie Navarro
Jackie Navarro, 37, er toplækker ny rekrut i “Stjerner i trøjen”.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Skal være med i "Stjerner i trøjen"

Normalt forbinder man ikke Jackie Navarro med plørede marker, telte og hårde fysiske anstrengelser. Men nu springer hun ud som soldat i “Stjerner i trøjen”, hvor hun ikke mindst kæmper med sig selv.

Jackie Navarro
Hun er kendt smuk forsidefrue. Nu er hun fræk i forsvaret.
 Foto: Privat

Hun havde ikke regnet med, at det ville være en livsomvæltende oplevelse.

– Men det var den vildeste og mest fantastiske oplevelse, for jeg havde ikke troet, jeg ville befinde mig så godt tilpas i det. At jeg faktisk synes, det er fedt at have alle de regler og bokse, man lever i, lyder det fra forsidefruen.

– Jeg skal ligesom finde tilbage til min hverdag, og det er svært. Jeg har lyst til noget, der giver adrenalin. Jeg kan godt forstå, man bliver afhængig af det, fortæller hun.

Jackie Navarro
Forsidefruen har fået nye værdier efter de mange strabadser.
 Foto: Privat

Vild udfordring

Hun må ikke fortælle om detaljerne fra programmet, der først sendes om mange måneder.

– Der er ting, der er mere fysiske, men jeg har aldrig været et konkurrencemenneske, men jeg ville så gerne være en del af det og vinde det hele. Det er en helt anden side af mig selv.

– Det er med alderen blevet sjovere at udfordre mig selv på alle mulige måder. Før ville jeg hellere sidde og drikke et glas champagne og tage nogle billeder. Det var det liv, jeg havde før, erkender hun.

Jackie Navarro
Og så er der lidt til husarerne fra rekrut Navarro.
 Foto: Privat

– Der er udendørs sovning på et tidspunkt, og det er ret hardcore i den kulde. Flasken med vand var frosset til is, så koldt var det. Men det var fucking sjovt, husker Jackie, der lærte en masse om sig selv i landskabet på Bornholm, hvor programmet blev optaget.

– Ja, fuldstændig. Jeg troede slet ikke, det kunne lade sig gøre. Men jeg kunne mere, end jeg troede, jeg kunne. Men det er svært at beskrive. Jeg er så overvældet over den her tur og det er lige før, jeg skal i militæret, siger hun med et smil.

Stjerner i trøjen
Holdet af kendte danskere tæller blandt andre Gustav Salinas, Frederik Fetterlein og Jan Linnebjerg.
 Foto: Warner Bros. Discovery

Klar til mere

Efter optagelserne har Jackie fået en flok nye venner.

– Det handlede meget om holdarbejde og være en del af et team. Vi havde det SÅ fedt sammen. Vi passede så godt sammen. Jeg var den glade og kærlige. Og så var der stærke drenge, lyder det fra hende.

Jackie Navarro og Rasmus Møller
Privat er Jackie afsat til kæresten Rasmus Møller.
 Foto: Lars H. Laursen

– Vi vil så gerne se hinanden igen alle sammen. Vi talte lidt om at hoppe i faldskærm sammen en eller anden dag. Med noget paintball og faldskærm for at gøre det sammen.

– Det havde jeg aldrig troet, at jeg ville, men nu gør vi det, siger Jackie Navarro, der ikke er i tvivl om, hvorfor hun sagde ja til at deltage i programmet.

– Det er udfordringerne, tror jeg. Og det ser jo ikke hårdt ud, når du ser de tidligere sæsoner. Det var varmt og man tænker: “Sikke et ferieparadis”. Og løbetesten ser ikke hård ud.

Jackie Navarro
Det var pivkoldt under optagelserne på Bornholm, men Jackie kom styrket derfra.
 Foto: Privat

– Jeg ved ikke, om jeg havde sagt ja, hvis jeg havde vidst, hvor hårdt det i virkeligheden var. For det sneede, haglede, regnede og blæste en halv pelikan og det meste foregår udenfor, lyder det fra den smukke forsidefrue, der mener, hun er blevet stærkere af udfordringen.

– Ja, det tænker jeg. Jeg vil gerne udfordre mig selv endnu mere, så hvis nogen har en god ting, hopper jeg gerne med på den.

Sponsoreret indhold