Kendte19. maj 2024

Jackie er nedtrykt efter bruddet: Var uenige hele tiden

Det var Navarro, der endte med at trække stikket til forholdet med Rasmus efter flere forsøg på at redde det
– Det var bare for meget til sidst, siger Jackie Navarro, 37, om sit forliste forhold.
– Det var bare for meget til sidst, siger Jackie Navarro, 37, om sit forliste forhold.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Jackie Navarros frække afsløring

De kæmpede til sidste blodsdråbe, men for en måned siden måtte Jackie Navarro og Rasmus Møller smide håndklædet i ringen og erkende, at forholdet ikke stod til at redde.

Til SE og HØR fortæller hun nu for første gang om årsagen til bruddet.

– Det var bare for meget til sidst. Vi var uenige hele tiden, så derfor var det bare en kamp hver dag. Vi fungerede bare ikke til sidst, fortæller Jackie om det smertelige brud.

Og det var ikke, fordi de ikke prøvede at få parforholdet til at fungere. I lang tid forsøgte de at undgå forholdets sammenbrud ved en lang og sej kamp.

– Jeg flyttede ud i december. Så prøvede vi igen, men det fungerede bare ikke, afslører hun.

Det var Jackie, der i december traf beslutningen om, at det var slut mellem hende og Rasmus Møller. Så prøvede de at redde forholdet, men for en måned siden var det uigenkaldeligt forbi.
Det var Jackie, der i december traf beslutningen om, at det var slut mellem hende og Rasmus Møller. Så prøvede de at redde forholdet, men for en måned siden var det uigenkaldeligt forbi.
 Foto: Lars H. Laursen

Det var Jackie, der endte med at tage den endelige beslutning om, at nu havde de forsøgt alt.

– Ja, det stod på rigtig lang tid. Til sidst tog jeg beslutningen og sagde, at det kan jeg ikke. Så prøvede vi igen, men det fungerede bare ikke. Vi tog til Spanien og prøvede at have et liv der. Det fungerede jo egentlig også okay, men bare ikke godt med alle de praktiske ting, uddyber hun.

Det var meningen, at parret skulle flytte permanent til Spanien, hvor Jackie så pendlede til København, når hun havde børnene Theodor, Victor og Cherie, som hun har med Niels Borger Rasmussen. I stedet flytter Rasmus nu alene til Spanien.

– Hvis ikke man er velfungerende i sit forhold og skulle rejse til Spanien, så ville det være ekstremt krævende at være der, erkender Jackie.

Jackie vil stadig gerne lave tv- og model-arbejde.
Jackie vil stadig gerne lave tv- og model-arbejde.
 Privvatfoto

Sindssygt hårdt

Selv om det var hende, der til sidst trak stikket, er hun på ingen måde glad.

– Det er sindssygt hårdt, for jeg elsker ham stadigvæk, men vi kunne bare ikke leve det liv sammen. Jeg havde ikke lyst til at gå og være ked af det hver dag. Det gør selvfølgelig stadig ondt i hjertet. Det er bare noget, jeg må komme over.

Med bruddet døde drømmen om at blive gammel sammen med Rasmus.

– Det sværeste er det liv, man har haft sammen og den tætte connection, man havde sammen. Jeg havde troet og håbet på, at det var noget, der skulle være for evigt, siger hun i dag.

Måske model igen

Ud over at fortsætte med at lave tv, så har Jackie også en lille plan om at genoptage et tidligere erhverv.

– Jeg er blevet spurgt rigtig meget om at lave nye billeder.

– Jeg tænker, det kunne være sjovt, og hvis jeg bliver tilbudt en slags undertøjsbilleder eller badetøj, så siger jeg ikke nej, siger hun.

Skal finde sig selv

Selv om hun nu skal skabe sig et nyt liv som alenemor til deres fælles datter, Chloé Valentina, så er hun fortrøstningsfuld omkring fremtiden.

– Jeg tænker bare, at jeg gerne vil være mig selv og finde mig selv og være sammen med mine børn. Og så går jeg rigtig meget ud med mine veninder og nyder det, selv om det selvfølgelig er svært, fordi jeg også går og er ked af det.

Oprindeligt var det planen, at de som familie skulle bo sammen i Spanien, men nu er det kun Rasmus, der flytter derned.

– Jeg tror, han får en lejlighed I København, og så vil han komme her, forklarer hun om den kommende ordning.

Sponsoreret indhold